Park yeri kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Diyarbakır’da, park yüzünden çıkan kavgada vücuduna aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan kişi, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Park yeri kavgası kanlı bitti: 1 ölü
Park yeri kavgası kanlı bitti: 1 ölü
GİRİŞ 02.09.2019 14:48 GÜNCELLEME 02.09.2019 14:48
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Olay, Yenişehir ilçesi Elazığ Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, tıraş olmak için aracını bir lokantanın önüne park eden Mehmet Ali Sevik, lokanta çalışanlarının uyarısı ile karşılaştı. Lokanta çalışanlarının aracını park ettiği yerden kaldırmasını istediği Mehmet Ali Sevik, tıraş olup hemen çıkacağını söyledi. Taraflar arasında başlayan tartışmanın ardından lokanta çalışanı M.Ç. ile ağabeyi C.Ç. bıçakla Mehmet Ali Sevik'e saldırdı. Mehmet Ali Sevik, olayda boğazına ve vücudunun çeşitli yerlerine aldığı bıçak darbesi sonucu ağır yaralandı. Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine 112 sağlık ekipleri sevk edildi. 

Yaralı olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Mehmet Ali Sevik hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

Olaya karışan M.Ç.'nin daha sonra polise teslim olduğu C.Ç.'nin ise yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Selami 4 yıl önce Şikayet Et
    Antalya deniz mahallesi 128 sokakta spotçular caddeyi parsellemiş hiç kimseyi yolda durdurmuyor park ettirmiyor.Kargo bile duramıyor rezalet diz boyu.
    Cevapla
  • Selahattin YILMAZ 4 yıl önce Şikayet Et
    Tüm yol ve caddeleri kendi malı sanan esnaf etiketli ZORBALAR ciddi cezalar almadıkça bu iş düzelmez.Yapan yaptığıyla kalır
    Cevapla
  • ahmet1989 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani dahamı çok müşteri cekti lokanta böyle yaparak.Alt tarafı 1 saat dükkanın önünde duracaktı.Zaten kaldırım geniş ve park eden otomobil.Kamyon veya yüksek bir araç olsa hadi neyse.
    Cevapla
  • Hıdır 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazık günah bir anlık öfke sevinen şeytan olmuştur şimdi.Allah sabır versin. Yakınlarına.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki