Palu ailesi ile ilgili yeni gelişme!

Aylardır gündemde kalan Palu ailesi ile ilgili flaş gelişme yaşandı. Kocaeli 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden davaya Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da devreye girdi.

Palu ailesi ile ilgili yeni gelişme!
Palu ailesi ile ilgili yeni gelişme!
GİRİŞ 03.09.2019 12:42 GÜNCELLEME 03.09.2019 15:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı’nın dosyasını açtığı ve aylardır Türkiye’nin gündeminden düşmeyen Palu Ailesi ile ilgili flaş bir gelişme yaşadı. Müge Anlı'nın canlı yayında duyurduğu bilgiye göre; Kocaeli 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde Meryem ve Melike Tahnal’ın davası sürerken, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı da devreye girdi.

 

 

Programı ihbar kabul eden Başsavcılık, program CD’lerini incelemek üzere istedi. Ardından Melike ve Meryem’i öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılanan Tuncer Ustael hakkında; tecavüz ve çocuklara kötü muamele suçlamalarıyla soruşturma başlatıldığı açıklandı.

YORUMLAR 3
  • akl 4 yıl önce Şikayet Et
    bu kacik ailenin dosyasini zor kapatirsiniz..artik torunlarimiza ne oldugunu anlatiriz.tabii dava sirasi ozamana kadar gelirse....
    Cevapla
  • eko 4 yıl önce Şikayet Et
    Böyle sapıkların sapıklıkları günlerce günemde tutularak iyice reklamları yapılıyor. Bu yayaınlara asla müsade edilmemeli.
    Cevapla
  • Tuncer sırtlanı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı ancak idam paklar , yahutta halkın eline versinler , sade bana yetmez .
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı