Kahramanmaraş’ta mevsimlik işçileri taşıyan kamyonetler ile otomobilini kamyonet gibi kullanan sürücüyü cep telefonu kameralarıyla kaydeden vatandaşlar, görüntülerden yola çıkarak sorumsuz sürücülerin cezalandırılmasını istediler. 

Pazarcık ilçesinde mevsimlik işçileri tıka basa 2 kamyonete yerleştiren ve herhangi bir güvenlik önlemi almadan trafikte seyir eden umursamaz sürücüler, arkasından seyir eden diğer sürücüler tarafından görüntülendi. 

Kahramanmaraş-Kayseri yolu üzerinde otomobilini kamyonet gibi kullanarak aşırı yük yükleyen sürücüyü de görüntüleyen vatandaşlar, trafik kurallarını ve insan hayatını hiçe sayan sürücülerin tespit edilerek, gerekli yasal işlemin yapılmasını istediler. 

Kamyonet ve otomobil sürücülerinin herhangi bir kazaya neden olup olmadığı ise bilinmiyor. 

Yorumlar 4 Yorum Var
  • ayhan 04.09.2019 09:30
    o kameraya alan ADAM o araçta insanların oldugunu gördügü bildigi halde neden araca o kadar yaklaşıyor.o kamyonet sürücüleri kadar kamera kayıt yapan aracın surucusu daha tehlikeli davranıyor.
  • Mustafa 04.09.2019 09:19
    Görüntüyü çekene de ceza kesilsin. Sollama yasağı olan yerde araç solluyor. :)
  • ahret 04.09.2019 00:41
    bu vatandaşın suçu değil ki, bu denetim ve kontrol yapmayan,ceza kesmeyen,ortalıkta gözükmeyen trafik denetleme şube müdürünün ayıbı ve kabahatidir.
  • Socrat 04.09.2019 00:31
    Araç seyir halindeyken ceptelefonuyla kayıt almakta suc