Minik Eymen’in ölümünde şok eden paylaşım

İzmir’de sevgilisiyle birlikte 5 yaşındaki oğlunu öldürüp tandıra attığı iddiasıyla tutuklanan annenin iki yıl önce sosyal medya hesabında tıpkı oğluna yaptığı gibi poşetlenmiş şekilde kuyuya atılan kedilerin videosunu paylaştığı ortaya çıktı.

Minik Eymen’in ölümünde şok eden paylaşım
Minik Eymen’in ölümünde şok eden paylaşım
GİRİŞ 04.09.2019 12:41 GÜNCELLEME 04.09.2019 12:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İzmir’in Buca ilçesinde cesedi tandırdan çıkan minik Eymen’in ölümünün yankıları sürerken, ortaya çıkan gelişmeler ise kan donduruyor. Talihsiz çocuğun cesedi poşete bağlı şekilde tandırdan çıkarılırken, sevgilisi S.E. ile birlikte Eymen’i öldürüp tandıra iddia edilen anne M.D.’nin geçmiş yıllarda sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım şok etti. 2018 yılında anne M.D.'nin sosyal medya hesabında "Bunu yapabilecek kişiye insan diyemiyorum, siz ne dersiniz bilemiyorum" diyerek bir paylaşım yaptığı ortaya çıktı. 
M.D.’nin paylaştığı videoda poşetlere konulan kedi yavrularının bir kuyuya atıldığı ve bir şahsın kuyuya inip kedileri kurtardığı görülüyor. Bu paylaşımdan yaklaşık 1 sene sonra M.D.’nin oğlu Eymen’in cesedi, elleri ve kolları bağlı, poşete sarılı halde tandırdan çıkarıldı. 

YORUMLAR 5
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    kadın hakları diye diye bu katilleri başımıza taht yaptılar
    Cevapla
  • Tokatlı 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısas şart
    Cevapla
  • eylin 4 yıl önce Şikayet Et
    sen nasıl bir annesin karnında 9 ay taşıdığın cana nasıl kıydın cani katil acımasız
    Cevapla
  • Bayan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen insan olamazsın
    Cevapla
  • Kamyoncu 4 yıl önce Şikayet Et
    Minik eymen sonsuz merhamet sahibi olan Allah c.c himayesinde cennette olacak inşallah ama insan demeye bin şahit şeytandan da aşağı olan annesi vede sevgilisi umarım cehennemde çocuğu attığınız fırında sonsuza dek yanarsınız
    Cevapla
DİĞER HABERLER
HDP’li Altan Tan’dan bomba itiraf! Demirtaş ve Zana'ya ayar: Eşini aday yapan...
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi