Yenikapı skandalı ile ilgili itiraf gibi açıklama!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yenikapı şovuna ilişkin konuşan CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, itiraf gibi ifadeler kullandı. Hizmet araçlarının makam aracı gibi Yenikapı'ya toplanması ile ilgili konuşan Yarkadaş, ''Sözleşmesi bitenler gönderilecek, diğerleri kullanılacaktı. Bu mesele İBB'nin dışında gelişti'' şeklide komik bir savunma yaptı.

GİRİŞ 07.09.2019 13:26 GÜNCELLEME 07.09.2019 13:27
Bu Habere 83 Yorum Yapılmış

CHP eski milletvekili Barış Yarkadaş, HaberTürk’te katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Yarkadaş kullandığı ifadelerle, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Yenikapı’ya çektirdiği araçlar için ortaya attığı ‘israf’ gerekçesini çürüttü. 

 

 

KOMİK SAVUNMA: SÖZLEŞMESİ BİTMİŞ OLANLAR AYIKLANACAKTI

CHP’li eski vekil, ''Buraya getirilen araçlar sözleşmesi bitmiş araçlar. Arada hatalar olmuş mu olmuş. Aslında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin planı şuydu; Bütün araçlar Pazar gününe kadar oraya toplanacaktı. Bunların içerisinden hizmet süresi bitmiş, kiralama dönemi bitmiş olanlar kalacaktı diğerleri ayıklanarak görevine devam edecekti. Ama bu meselenin araçların Yenikapı'ya getirilmesinin ardından birden bire sosyal medyaya yansıdı.'' dedi. 

 

 

''İBB'NİN DIŞINDA GELİŞTİ KONU''

Konunun İBB yetkililerinin inisiyatifi dahilinde olmadığını öne süren Yarkadaş, ''Bu mesele İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin dışında gelişti'' diye konuştu. Sözleşmesi bitmiş olan araçların ayıklanması için neden hizmet araçlarının hepsinin Yenikapı'ya götürüldüğüne dair ise açıklama yapamadı. Barış Yarkadaş bu ifadeleriyle Ekrem İmamoğlu'nun "Bu araçlar ihtiyaç fazlası" ve Canan Kaftancıoğlu'nun "Bu sadece başlangıç" sözlerini de yalanlamış oldu.

YORUMLAR 83
  • musa04 4 yıl önce Şikayet Et
    insanlar nankör susuz cop dalari ist bulu unutanlar laikinizi buldunuz yirmi yildir yapilanlar bir sene sürmeden tahripolur yok olur bu yalan makinasina oy verenler hepiniz sorumlusunuz bakin hemen capulcular parklara musalat oldular yakinda sokalarinzdada ayni capulcular dadanacak cünki hainlere kilidi sizler verdiniz
    Cevapla
  • adalet 4 yıl önce Şikayet Et
    Sanırım imamoğlu, hizmetle değil şovlarıyla devam edecek
    Cevapla
  • Özkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Nerde chp orda yalan, dolan,çamur hainlik herşey var
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    Yalancının burnu uzasın kulakları duymasın sesi kısılsın AMİN
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Onubunu bilmem Sabah bir yalan söylüyorlar Akşam başka bir yalan söylüyorlar Kötü olan bizi aptalsandıkları
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?