Taksim'de tinerci dehşeti! 1 genç hayatını kaybetti

Taksim İstiklal Caddesi'nde tramvay durağında oturan iki gencin yanına yaklaşan 2 kişi para istedi. Gençler olumsuz yanıt verince saldırıya uğradı.

Taksim'de tinerci dehşeti! 1 genç hayatını kaybetti
Taksim'de tinerci dehşeti! 1 genç hayatını kaybetti
GİRİŞ 07.09.2019 16:50 GÜNCELLEME 07.09.2019 16:51
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Olay gece saatlerinde Taksim İstiklal Caddesi Tünel tramvay durağında meydana geldi.  İTÜ elektrik mühendisliği bölümünden bu yıl mezun olan 23 yaşındaki Halit Ayar, iki arkadaşıyla birlikte tramvay durağında oturuyordu. İddiaya göre bu sırada yanlarına gelen 2 kişi para istedi. Gençler olumsuz yanıt verince saldırıya uğradı. Halit Ayar ve yanındaki arkadaşı bıçaklandı. Hastaneye kaldırılan gençlerden Halit Ayar hayatını kaybetti. Saldırganlar  olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Yaralanan diğer gencin ise tedavisi sürüyor.

 

 



Olaya şahit olan bir kişi, Halit Ayar'ın sırtından bıçaklandığı belirtirken saldırganların ellerinde bıçak ve kırdıkları şişeyle kaçtığını ifade etti.

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 29
  • murat akcan 4 yıl önce Şikayet Et
    şu resimdeki polislerin haline bakın neden olduğunu anlarsınız
    Cevapla
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik güçlerinin yetkilerini artırmak gerek. kademeli olay artık bitti. silah taşıyorsan indireceksin. hata yapanıda af etmeyeceksin. yazık fidan gibi genç gitti. tinerciyi vursan adam yerine koyarlar insan hakları çıkar. yani bir ülkede kaos cikartmak istersen bu durumda polis gorev yapmadı dersin. öbür durumda tinerci ölse insan hakları dersiniz. kademeli olarak savunma yapsa polis ölse sorun yok değil mi.
    Cevapla
  • ahmet uslu 4 yıl önce Şikayet Et
    Muhbirler kimin yaptigini bilir elinle koymus gibi gidip alirsin ama sonrasinda icerde beslersin o yuzden kisasa kisas idam sart
    Cevapla
  • Yarasa 4 yıl önce Şikayet Et
    Gece bekçileri toplasın bıcak çekeni orada halletsin... Kac ayı biliyorsa nefes almayı bilmesin
    Cevapla
  • gakko 4 yıl önce Şikayet Et
    eeee nerde bu polisler Kaffe lerde çaymi içiyorlardi acaba öyle bir saçma olaylarla insanlar ölüyorki insan hayret kaliyor yani bu normalmi sizce yuh beee
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Filistin'in BM'ye tam üyelik talebini veto edecek
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi