Korkunç olay! Para istediler vermeyince bıçakladılar

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde tramvay durağında kimliği belirsiz kişilerce kendisinden para istenen kişi, vermeyince bıçaklandı. Bıçaklanan genç hayatını kaybetti, arkadaşı da ağır yaralandı.

Korkunç olay! Para istediler vermeyince bıçakladılar
Korkunç olay! Para istediler vermeyince bıçakladılar
GİRİŞ 07.09.2019 20:24 GÜNCELLEME 07.09.2019 20:24
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde durakta oturduğu sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından bıçaklanan elektrik mühendisi genç, hayatını kaybetti, arkadaşı ise ağır yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Tünel tramvay durağında meydana geldi. İTÜ elektrik mühendisliği bölümünden bu yıl mezun olan 23 yaşındaki Halit Ayar, iki arkadaşıyla birlikte İstiklal Caddesi'ne geldi. Dolaştıktan sonra Şişhane Metro İstasyonu İstiklal Caddesi çıkışında bir süre arkadaşlarıyla oturan Ayar'ın yanına kimliği belirsiz kişiler yanaştı. Gençlerden para isteyen zanlılar, olumsuz yanıt alınca bıçakla saldırdı. Olayda Halit Ayar ve yanındaki arkadaşı bıçakla yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Ağır yaralı Ayar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Yaralı arkadaşının ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Ayar ve arkadaşını bıçaklayan zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 34
  • mustafa laz 4 yıl önce Şikayet Et
    kim bilir ne projeleri vardı katiller bulunup sorgulansın
    Cevapla
  • rumuz 4 yıl önce Şikayet Et
    adalet sıstemı degısmedıkçe suçlar bıtmez aksıne artar.caydırıcı cezalar yok olay oluyor şikayetcımısın dıye soruyorlar. devlet şikayetçı olmalı kişi hakları verılen marumiyet devlet tarafından cezalandırılmalı. abd de boyle suclular dırek vuruluyor .
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceza hukuku sil baştan değişmeli idam cezası acil getirilmeli, yoksa katillerin canice katlettikleri her masum vatandaşın vebali bu kanunları değiştirmeyen ve bu cinayetlere sessiz kalan bütün siyasilerin omuzlarında olacaktır.
    Cevapla
  • Düşünan Adam 4 yıl önce Şikayet Et
    Analar babalar binbir zorlukla evlatlarını yetiştirsinler, birçok şeyden feragat edip evlatlarını okutsunlar, o evlatlar artık hem ülkesine hem ailesine faydalı hale geldi derken insan artığı bir serseri gelsin ve bir hiç uğruna bunca emeğe ve gayrete tak diye nokta koysun. Bu kadar basit mi olmalı? Sırf ceza evine giren mahkumun maliyetinden dolayı insanları tutuklamaktan imtina ederse bir devlet, bu olaydaki gibi birçok değerini kaybeder.
    Cevapla
  • sözcü 4 yıl önce Şikayet Et
    Ceza evine giren köle gibi çalıştırılmalı. Hergün dayak, hergün en ağır şartlarda çalıştırılmalı bakın o zaman kimse girmek istiyor mu? Dünyadaki tüm ceza evlerinde mahkumlar otele gitmiş gibi yatıyorlar. Ceza evi cezanın her an yaşandığı yer olmalı.
    Cevapla
  • Vasi 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam şart şart şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi