Turan, “Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan”

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarla bir araya geldi. Toplantıda konuşan Turan, " Biz ülke ayağa kalksın diye uğraşırken, biz terörle uğraşırken, çıkıp karşımıza ısrarla niye kayyum atadın, niye bunu yaptın dediler. PKK’ya göz kırpan kim varsa o gözü oyacağız. " diyerek, teröre destek olanlara çok sert çıktı.

Turan, “Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan”
Turan, “Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan”
GİRİŞ 10.09.2019 13:13 GÜNCELLEME 10.09.2019 13:39
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Turan, Bayramiç'teki toplantıda, son günlerde gündemde yer alan terör örgütüne tepki göstermeyenler ve yaptığı açıklamalarla tepki çekenler hakkında çok sert açıklamalarda bulundu.

 

 

HADİ ORADAN!

Dün çıkmış bir ağabeyimiz, yok Ahmet Türk’ün terörle ilgisi yokmuş. Hadi oradan yahu. Hiçbir adam ezbere gerekçelerle, uyduruk gerekçelerle görevden alınmaz. Halkın seçtiğine saygı duyulur ama halk seçtiği zaman giderken kandilden yanına eş başkan koyarsan, halkın seçtiği iradeyi kandile teslim edersen, şehidin ailesini işten kovar da, aynı göreve bir terör zanlısını getirirsen, belediyenin tüm resmi kurumu olan makamından, kimliğinden internet sitesinden Türk bayrağını çıkartırsan, sana devlet gelir kalk oradan kardeşim der ve kaldırır. Hiç kimse bana Ahmet Türk terörle ihtisaslı değil demesin.

 

 

TERÖR KADAR TEHLİKELİ

O yaşa gelmiş bir insan, Ahmet Türk hiç şimdiye kadar PKK’ya bir tek laf etmiş mi? Deyin ki bana kandil ona eş başkan atadığında hayır halk beni seçti, başkası bana eş başkan olmaz dedi mi? Diyarbakırlı anneler çıktı biz evlatlarımızı istiyoruz, zorla dağa götürdü dediklerinde annelere destek oldu mu? Yok efendim o adamın terörle ihtisası yokmuş hayır arkadaş terörle iktisak sadece bomba atmak demek değildir. Bombacıya afferin demekte, yanında olmakta, bombacının akrabasını, kardeşini belediyeye yönetici yapmakta, terör kadar tehlikelidir, kötüdür. O yüzden devlet tek bayrak, tek millet, tek vatan, tek devlet diyerek yoluna devam edecek kardeşim. Kim bozuyorsa gereği yapılacak" diye konuştu.

Bayramiç öğretmen evinde gerçekleştirilen toplantıya Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Bayramiç Kaymakamı  Sercan Gökdemir, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, AK Partili belediye başkanları, AK Parti Bayramiç İlçe Başkanı Mehmet Demirsöz, daire amirleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlar katıldı.

YORUMLAR 19
  • İSO 4 yıl önce Şikayet Et
    Rahmetli A.Metin hocanın sohbeti aklıma geldi bu teroristleti sağ bırakmayın Allah için sağ teslim almayın derdi.Allah rahmet etsin inşaallah.
    Cevapla
  • gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    helalolsun. aslan parcasi. masallah
    Cevapla
  • yavuz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hayatımda en çok rahatsız olduğum şey mardin belediyesinin eski terörist başkanının Türk Soy ismini taşıması.
    Cevapla
  • Hakkdan 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam gercekden Turk! Soyu sopu ceddi tur oglu turk. izol asiretinden geliyor. Ama onlar derler ya kurt olupda devletinin yaninda olanlara asimile olmuslar diye. Bu Ahmet Turk de asimile olmus(:
    Cevapla
  • Barış 4 yıl önce Şikayet Et
    Teröristlere karşı çok sert olunmalı hiç acınmamalı
    Cevapla
  • Vn..... 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin bekası için iceride dışarıda bütün teröristlere goz actirmayin kurumlar doldu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelerde akraba kıyağı: Liyakate değil kan bağına bakılıyor
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek