Sinsi sinsi sızıyorlar! Belgeler yayımlandı

Türkiye, farklı isimler altındaki mason kuruluşları ve masonik örgüt FETÖ’nün “devlete sızma” girişimleriyle mücadele ederken, 1960 yılında kaleme alınan 2 ayrı istihbarat raporu ortaya çıktı. Milli Birlik Komitesi’ne de sunulan raporlarda bugün olduğu gibi “bakanlıklar ve kamu kurumlarının” sinsi sinsi işgal edilmek istendiği ifade ediliyor.

Sinsi sinsi sızıyorlar! Belgeler yayımlandı
Sinsi sinsi sızıyorlar! Belgeler yayımlandı
GİRİŞ 11.09.2019 06:02 GÜNCELLEME 11.09.2019 06:11
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

FETÖ elebaşı Gülen ile bağlantılı CHP’nin eski Genel Sekreteri Kasım Gülek’in arşivinde yer alan masonlukla ilgili şok belgelere ulaşıldı.Ortaya çıkan bilgilere göre 27 Mayıs darbesinden sonra yönetimi eline alan Millî Birlik Komitesi, dönemin İçişleri Bakanlığı’na bağlı, Emniyet Umum Müdürlüğü ile daha sonra adı Milli İstihbarat Teşkilatı olarak değiştirilecek Millî Amele Hizmet Teşkilatı’na (MAH) 2 ayrı yazı yazarak Türkiye’deki masonluk faaliyetleri ve masonlar hakkında bilgi talep etti.

HER YERİ İŞGAL ETTİLER

 

 

Emniyet Umum Müdürlüğü, 14 Eylül 1960 tarihinde komiteye cevap verdi. “Gizli” damgalı Müsteşar Hilmi İncesulu imzalı raporda masonlar ve FETÖ gibi masonik örgütlerin bugün olduğu gibi geçmişte te devleti ele geçirmeye çalıştığını ortaya koydu. Raporda şu ifadelere yer verildi. “Vekâletlerde (Bakanlıklarda), İktisadi Devlet Teşekkülleri (KİT)’nde ve diğer devlet müesseselerinde, kanunsuz ve yolsuz birçok işlerin müsebbipleri ve suçluları olarak tanınanlar halen kilit noktalarını işgal etmekte ve İnkılabın ilk günlerinde uzaklaştırılmış olanlarda perde arkasında çalışanların tavsiye ve himayeler ile maalesef gene sinsi sinsi diğer kilit noktalarını işgale çalışmakta ve muvaffak olmaktadırlar.”

BİR BİRLERİNİ TUTUYORLAR

“Milliyetperver ve vatansever olarak bilinen şahsiyetlerin ifadelerine göre, her türlü vasfını kaybeden bu soysuzlaşmış klik, Siyonizm’inaleti olmakta ve bir maşa gibi kullanılmaktadır. Klik mensuplarına birbirlerini son derece tutmakta ve himaye etmektedirler. Halen kilit noktalarını ellerinde bulunduran bu teşkilatın yolsuz işlerde ün yapmış mensupları ve nasıl tayin edildikleri her gün hayretle müşahede edilmekte olan diğer emsalleri dikkat ve hassasiyetle kovuşturmayı icap ettiren sinsi ve tehlikeli bir cereyanın en yeni ve en canlı örnekleridir. Bu cereyan hemen hemen her vekâlet ve müesseseye nüfuz etmiş ve bazı vekâletlerde de kesâfet (çoğunluk) tesis etmiştir.”

İNÖNÜNÜN MASON OLDUĞU GİZLENDİ!

Milli Birlik Komitesi’ne gönderilen 2 raporda da İsmet İnönü’nün korunması dikkat çekti. Gerçek Hayat’ın yayınladığı belgelere göre dönemin ünlü masonlarının ismi tek tek sıralanırken 1937 yılında “İstiklal-Areopage” adlı locaya kayıt yaptıran İnönü’nün adına yer verilmedi.

Ayrıca raporun hazırlanma aşamasında ilgili kuruma resmi bir yazı gönderen Milli Birlik Komitesi Üyesi Albay Mehmet Şükrü Özkaya, “Masonlarla ilgili hazırlanan raporda Sn. İnönü’nün isminin kesinlikle yer almaması gereği bilgilerinize arz olunur…” diyerek talimat verdi.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 31
  • MSM 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki tüm masonlar tespit edip temizlenmeli, çün ki tüm kilit noktalarını ele geçirmişler ve özelikle büyük üniversitelerde kendi adamlarını yerleştiriyorlar. Allah hainlere fırsat vermesin.
    Cevapla
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    inönü beş para etmez birisi idi.Türkiyenin enerjisini hep boşa harcadı ,dinle uğraştı durdu.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    atatürk gençliğe hitabesinde aziz vatanın her yeri işgal edilmiş zapt altına alınmış tersanelerine girilmiş ülkenin her yeri bir fiil işgal edilmiş olabilir dedi.yani bu ajanlardan bahsediyor anadolunun öz evlatları sınavda eleniyor veya polis subay okullarında yıldırma yapılarak kaçırılıyor ve yerine fetö ve ajan öğrenci yerleştiriliyor.taktik en baştan belliydi önceleri yine subay ve polis okullarına dindar namaz kılan alınmıyor ve abdest izleri ararnıyor ve o öğrenciler eleniyordu.sonra ilerde general olabilecek darbe yaptıklarında ayaklarına bağ olacak eşref bitlisi öldürdüler dindarları 28 şubatta temizlediler.amaç devlet kademelerinde dindar ve milliyetçi olmasın istediler
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    dış güçler ve derin yapı bir ülkeyi ele geçirmek için önce öğrencilerin beynini ele geçirmek gerekir deyip ülkemize robert koleji-jansh joseph koleji ve yabancı birçok kolej açtılar gülende aynı taktiği uyguladı.önce okulları ve öğrencileri ele geçirmek bunların meslek sahibi olduğu bütün yerleri ele geçirip bunları kullandılar.
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ nasıl çalıştı, bir hoca kılığında ajan ülkede söz sahibi yapılmış alim ayağına yatan bu şahıs hiç dikkat çekmedi takiye yapıp hoca rolünde vatanın çok önemli yerlerine sızdı.ülkenin beynini çaldı sonra son vuruş darbeye yeltendi ve indirme operasyonunu gerçekleştirdi.önceden biri çıkıpta gülen dalkavuğu nasıl dindar evlenmiyor-sakal bırakmıyor-hacca-umreye gitmiyor-kuranı kerimden tefsir yapmıyor bu sahtekar deselerdi.ülke bu hale gelmezdi.yav adam parayı basıp ilahiyatçı 8-10 hocayı yanına almış parayla kitap yazdırıyor altına kendi ismini yazdırıyordu.tek başına kuran tefsiri yapamıyordu o kadar cahildi.hiçbir vaazında kuran tefsiri yapmamıştır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir