ABD'li komutanlar Akçakale'deyken sınıra teröristler geldi

ABD'li askeri heyetin Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde Güvenli Bölge için oluşturulacak Müşterek Harekat Merkezini ziyareti sırasında sınırın diğer tarafına PKK/YPG’li teröristler geldi. Bölgede bir süre dolaşan teröristler sonra ayrıldı.

GİRİŞ 11.09.2019 19:11 GÜNCELLEME 11.09.2019 19:24
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

ABD Avrupa Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Korgeneral Stephen Twitty ve ABD Merkez Kuvvetler Komutan Yardımcısı Korgeneral Thomas Bergeson’un, Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bulundukları sırada sınırın diğer tarafında ise PKK/YPG’li teröristlerin hareketliliği gözlendi.

 

 

ABD Avrupa Kuvvetleri Komutan Yardımcısı Korgeneral Stephen Twitty ve ABD Merkez Kuvvetler Komutan Yardımcısı Korgeneral Thomas Bergeson, Suriye'de oluşturulacak Güvenli Bölge çalışmaları kapsamında temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesine geldi.

Twitty ve Bergeson, Müşterek Harekat Merkezini ziyaret ettiği sırada ise sınırın hemen öbür tarafındaki Suriye’nin Telabyad kentinde ise teröristlerin hareketliliği dikkat çekti. Araçla sınıra gelen silahlı teröristler, sınır hattında bir süre dolaştıktan sonra bölgeden ayrıldı.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 61
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden Vurmadık... ?
    Cevapla
  • Aydın 4 yıl önce Şikayet Et
    Amerika, PKK yı bize kabul ettirmek için yem atıyor, resmen bizimle dalga geçiyor...
    Cevapla
  • hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    bu şekilde ve bu şartlarda abd ile güvenli bölge oluşturma çabası boşuna.
    Cevapla
  • kahramanmaraş. 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz bu abd ile ilişkileri bir daha gözden geçirmemiz lazım. abd bizim için artık müttefik değil. Biz onlar için neler yaptık ama onlar bizim hep kuyumuzu kazdılar. Bence en kısa zaman da müttefiklik ilişkisini bitirelim. Ülke olarak yolumuza bakalım.
    Cevapla
  • Toprak Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim yetkililer misafir diye görmezden gelmişlerdir!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı
IMF'den Türkiye açıklaması