Ömer Halisdemir'in yeğeni denizde boğuldu

Bursa Mudanya'da denize giren 33 yaşındaki Halil Halisdemir boğuldu. Halil Halisdemir'in babasının, 15 Temmuz'da şehit düşen Ömer Halisdemir'in babasıyla amca çocukları olduğu öğrenildi.

Ömer Halisdemir'in yeğeni denizde boğuldu
Ömer Halisdemir'in yeğeni denizde boğuldu
GİRİŞ 11.09.2019 20:38 GÜNCELLEME 11.09.2019 20:38
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bursa'nın Mudanya ilçesinde arkadaşlarıyla denize giren kişi boğuldu.

Alınan bilgiye göre, Bursa'da yaşayan evli ve 3 çocuk babası olan Halil Halisdemir (33), 8 Eylül'de iki arkadaşıyla Trilye Mahallesi Söğütpınar mevkisine gitti.

Burada arkadaşlarıyla serinlemek için denize girdikten sonra dalgalara kapılan Halisdemir, bölgede bulunan bir kişi tarafından sudan çıkarıldı.

Halil Halisdemir, arkadaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

Halisdemir'in cenazesi, Bursa Adli Tıp Kurumu'ndaki işlemlerinin ardından memleketi Niğde'nin Bor ilçesi Çukurkuyu beldesinde toprağa verildi.

Halil Halisdemir'in babasının, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit düşen Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in babasıyla amca çocukları olduğu öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • Türkan 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin..
    Cevapla
  • kadir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Hüzün 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin üç yavrusu yetim kaldı
    Cevapla
  • Kızılkeçeli 4 yıl önce Şikayet Et
    Mudanya liyim bize gelen haber denizde yardım isteyen biri için denize giriyor. Girdiği kişi kurtuluyor kendi akıntıya kapılıyor ve Şehid oluyor
    Cevapla
  • TR - SAKARYA 4 yıl önce Şikayet Et
    ayrica, eger'ki Türkiye'nin ve KKTC 'deki sinirlarimizi haklarimizi kurumak savunmak istiyorsak.. Türkiye Milli Egitim Bakanligi vakit kaybetilmeksizin, ama derhal , TC.Milli egitim münfredatina yüzme ve kurtarma egitimini mecburi kilmali, okullarda yüzme ve kurtma egitimi anaokullardan baslamak suretiyle zorunlu hale getirmeli.. Yüzme bilmeyen bir Millet olarak anilmak zikredilmek istemiyoruz.. Yeni Türkiye'nin uyanma Vaktidir, yüzme ve bogulma esnasinda güvenli sekilde kurtarma yöntemlerin anlatimi tatbikati provasi egitimin Lütuf degil bir zorunluktur.. dolaysiyla Milletimin çoluk çocuklarimizin güvenligi esastir, herseyden üstündür.. saygiyla arz-ederim
    Cevapla
  • katibb 4 yıl önce Şikayet Et
    orta okuldan itibaren temel hukuk dersi ve yüzme dersi ... yarım ada ülkemde nüfusun yarısı yüzme bilmiyor arkadaş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi