HDP ve PKK'dan FETÖ taktiği

Terör örgütü üst yönetimi, HDP İl Başkanlığı önünde oturma eylemi yapan Diyarbakırlı annelerin eyleminden büyük rahatsızlık duyuyor. Terör örgütü, FETÖ'nün de sıklıkla kullandığı 'sulandırma' taktiğine sarıldı.

HDP ve PKK'dan FETÖ taktiği
HDP ve PKK'dan FETÖ taktiği
GİRİŞ 14.09.2019 11:49 GÜNCELLEME 14.09.2019 11:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK, Diyarbakırlı annelerin eylemini etkisiz kılmak, itibarsızlaştırmak ve kamuoyu nezdinde küçük düşürmek için sosyal medyayı devreye soktu. Kendisine "Vartolu" diyen Mehmet Emin Cenan isimli vatandaş, "Kalp hastasıyım, ameliyat olmam gerekiyor ancak doktorlar ameliyat etmiyor" diyerek, Diyarbakırlı annelerin olduğu yerde eylem yapmak istedi. Bu eylem terör örgütü yandaşları tarafından hızla sosyal medya üzerinden yayıldı.

"Polkurd" isimli hesap, HDP Eşbaşkanlan Pervin Buldan ve Sezai Temelli'ye hitaben, "Size 1 ay mühlet. Ya beni evlendirirsiniz, ya da ben de HDP binanız önünde oturma eylemi yapar Kemençe çalarım!! Pencereden beni izler izler Şem mame oynarsiniz! Kapıda oynatmam!!!" paylaşımını dolaşıma soktu.  

YORUMLAR 1
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Taktik hep aynı , bombamı patlamış , niye patlamış , kim patlatmış , dağa adam mı kaçırılmış , niye kaçmış kim kaçırmış. Çocuklar savaşa gönderilmesin ,deyip arka kapıdan çocuk topluyorlar. Ya bunların yaşaması dünyaya züldür. Bunların bu ülkede kalması ülkeye züldür. Allah'ım sen bize bir fırsat daha ver , bu devran böyle gitmez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
Yunanistan neye hazırlık yapıyor? Neden Demir Kubbe'nin peşine düştü?