Hakkari'de yürüyen binlerce kişiden ortak ses: Kahrolsun PKK!

Diyarbakır'da Hacire annenin başlattığı ve çocukları terör örgütü PKK tarafından dağa kaçırılan annelerin evlat nöbeti her gün büyürken, bölgede terör örgütü PKK'ya yönelik tepkiler de artıyor. Hakkari'de elinde Türk bayraklarıyla 10 bin kişinin katıldığı "Teröre Lanet Kardeşliğe Davet" yürüyüşünde, "Kahrolsun PKK" sloganları atıldı.

GİRİŞ 14.09.2019 14:40 GÜNCELLEME 14.09.2019 16:02
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen ve 7 sivilin şehit olduğu saldırı ile güvenlik güçlerine yönelik terör saldırıları protesto ediliyor. "Teröre Lanet Kardeşliğe Davet" yürüyüşüne bölge insanının desteği oldukça yüksek. 

 

 

Oğlu PKK tarafından kaçırılan Hacire annenin başlattığı eylemden sonra 30'dan fazla aile HDP binası önünde eylem yapıyor. Bununla beraber, bölgede terör örgütüne karşı tepkiler de son dönemde oldukça arttı. 

 

 

Hakkari'de düzenlenen yürüyüşe 10 bin kişi katıldı. Yürüyüşe katılanlar ellerinde Türk bayraklarıyla, "Türk-Kürt kardeştir" ve "Kahrolsun PKK" sloganları attı. 

Ayrıca yürüyüşte terör örgütüne destek veren HDP de protesto edildi. 

Hacire Akar'ın çağrısıyla harekete geçen çocukları kayıp olan aileler, 3 Eylül Salı gününden itibaren HDP önünde oturma eylemine başladı. 12 gündür oturma eylemi yapan ailelere Bitlis'ten gelen 3 ailenin de katılmasıyla sayı 31 oldu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 24
  • Halil 4 yıl önce Şikayet Et
    Saadet partısı,Chp vede İyi partıden bırkişi yok..lanet olsun sız haınlere..yatacak yeriniz yok..vatan düşmanları..
    Cevapla
  • Erdoğan 4 yıl önce Şikayet Et
    İşte bu geç kalınmadıbirlikdirliktir oy zamanında dersini verelim bu aileye ve Çanakçı uzantılarına
    Cevapla
  • SELAMET 4 yıl önce Şikayet Et
    O GÜZEL BAYRAĞI ELİNE ALAN HERKES KARDEŞİMİZDİR.... Artık BATI NİN kuklası bu ülkeye bela ettiği PKK soysuzlarını bitirme zamanıdır. Allah destek olan kardeşlerimizden razı olsun......
    Cevapla
  • Dervaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hdp ve ortağı ip chp SP çok üzülmüştur
    Cevapla
  • Hsem 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakkari'de kahrolsun PKK derler, Diyarbakır'da anneler hdp'den çocuklarını isterler ama seçimlerde yüzde%60-70 oy alırlar nasıl oluyor bu iş.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!