Tekirdağ Belediyesi'nde 'mazot' vurgunu: Soruşturma başlatıldı

Tekirdağ Belediyesi'ne ait Çorlu şehir merkezinde toplu taşıma hizmeti veren Tekirdağ Ulaşım A.Ş. (TEKULAŞ) bünyesinde yaklaşık 700 tonu aşkın 5 milyon liralık mazotun kayıp olduğu ileri sürüldü. Konuya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ Belediyesi'nde 'mazot' vurgunu: Soruşturma başlatıldı
Tekirdağ Belediyesi'nde 'mazot' vurgunu: Soruşturma başlatıldı
GİRİŞ 16.09.2019 18:26 GÜNCELLEME 16.09.2019 18:26
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Çorlu şehir merkezinde toplu taşıma hizmeti veren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi kuruluşu olan Tekirdağ Ulaşım A.Ş. (TEKULAŞ) bünyesinde yaklaşık 5 milyon liralık mazotun kayıp olduğu ileri sürüldü.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi iştiraki olan ve bünyesinde yer alan bazıları resmi bazıları ise hususi plakalı 155 adet otobüsle Çorlu şehir merkezinde toplu taşıma hizmeti veren TEKULAŞ A.Ş.’de yaklaşık 5 milyon liralık akaryakıtın kayıp olduğu öne sürüldü. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin konu ile ilgili olarak suç duyurusunda bulunduğu ve Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nca da soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Tekirdağ’da önceki gün düzenlediği basın toplantısında gazetecilerin durumu gündeme getirmesi ile ilgili değerlendirmede bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konunun yargıya intikal ettiğini belirterek herhangi bir açıklamada bulunmasının doğru olmayacağını ancak böyle bir durumun söz konusu olduğunu ve adli mercilerin gerekli incelemeleri yaparak gerekli işlemleri yapacağını kaydetti.

Konu ile ilgili olarak müfettiş görevlendirilmesinin de sağlandığı ve yapılan ilk incelemede kayıp kaçak mazot miktarının 700 tonu aşkın olduğunun belirlendiği ortaya çıktı.

Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcılığı’nca gerekli işlemlerin sürdürüldüğü de belirtildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 22
  • HKN 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey CHP Belediyesi, bir gece ansizin gelip REIS caldi dersiniz simdi. CeHaPe den hersey beklenir.
    Cevapla
  • xxxxx 4 yıl önce Şikayet Et
    keser döner sap döner,gün gelir hesapdöner.attıkları iftiraların içinde boğulacaklar inşaallah.artık tekirdağ halkınada acımıyorum bunların hepsini fazlasıyla hakediyorlar. akp düşmanlığı yüzünden bile bile çalanları seçiyorlar..her şey güzel oluyor değilmi trakya....
    Cevapla
  • vatandas 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkemizin en büyük sorunu denetimsizlik istihbarat eyitim yargı polisten adaletten korkan kalmadı caydırılık kalmadı hangi partili olursa olsun belediyeler israf ve borç yükü altında
    Cevapla
  • aynen 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlar ne Allahtan korkuyorlar nede kuldan utaniyorlar kendilerini bilmez hirsizlar devletimiz bu hirsizlari bulsun ve cezasini versin miletin malina sahip ciksin devletimiz butun chp belediyeleri ayni bunlari kendi hallerine birakmasinlar surekli zam yapiyorlar hizmete yok paralar caliniyor
    Cevapla
  • hersey çokgüzel 4 yıl önce Şikayet Et
    ünal baysanın mal varlığı araştırılmalı
    Cevapla
  • Çorlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Ünal baysal yeterince zengin oldu şimdi sıra ahmet sarikurtta.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!