FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Hepsi yakalandı

Ankara'da, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, 'ByLock' kullandığı belirlenen 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden 14'ü, 8 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alındı.

FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Hepsi yakalandı
FETÖ'ye darbe üstüne darbe! Hepsi yakalandı
GİRİŞ 17.09.2019 10:56 GÜNCELLEME 17.09.2019 11:31
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, örgütün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı belirlenen ve Asya Katılım Bankası A.Ş. nezdindeki hesaplarında mevduat artışı olduğu tespit edilen çeşitli kurumların eski çalışanı 35 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. 

 

 

Ankara merkezli 8 ilde şüphelilere yönelik düzenlenen operasyonda 14 kişi gözaltına alındı. 14 kişinin işlemlerinin Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüklerinde devam ettiği, diğer 21 kişinin ise yakalanmasına yönelik çalışmaların sürdürüldüğü bildirildi.

YORUMLAR 4
  • Hüseyin Öztürk 4 yıl önce Şikayet Et
    neyin kavgasini veriyorsunuz,aptalmisiniz,yoksa gercekten türk ve müslüman görünüp aslında islama ve Türklüğe karşı savaş mı varıyorsunuz.
    Cevapla
  • Evad ı Fatihan 4 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ ile mücadele yeniden hız kazanmalı ve katı olmalıdır. Gevşeme veya rehavet kaldıracak bir mücadele değil bu. Mümkünse parası bol olan FETÖ mensuplarını birden fazla hakim yargılamalı. Yani Hakimler Heyeti kurulmalı. Tıpkı hastanedeki Heyet Raporu gibi. Böylece rüşvet dedikodusunun da önüne geçilmiş olur.
    Cevapla
  • birol 4 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bu darbelerin pkk ve dier örgütler içinde yapılmasını istiyoruz
    Cevapla
  • BOZKURT 4 yıl önce Şikayet Et
    En son Vatan hainide etkisiz hale getirilinciye kadar Temizlemeye devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı