Kahrolsun FETÖ diyemeyen teyze suyu bulandırma!

Haber7.com yazarlarından Esra Elönü, Feride'nin Günlüğü isimli köşesinde, Diyarbakır'da annelerin evlat nöbetinde HDP'li vekillerin tavrıyle birlikte PKK-FETÖ ilişkisini konu alan bir yazı kaleme aldı.

Kahrolsun FETÖ diyemeyen teyze suyu bulandırma!
Kahrolsun FETÖ diyemeyen teyze suyu bulandırma!
GİRİŞ 17.09.2019 12:01 GÜNCELLEME 17.09.2019 12:03
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Esra Elönü'nün konuyla ilgili kaleme aldığı köşe yazısı:

 

 

Cenaze evinin önünden ayakkabılar eksilene kadar acı herkesindir. Üzerinden zaman geçtiğinde acı sadece sahibinindir. İşte o saatten sonra sadık köpeğindir acı, kovsan da gitmez..

Diyarbakır analarına bakıyorum. Hz. Hacerin İsmail için Safa ile Merve arasında koşturması gibi bu anneler de evlatları için acıdan acıya feryatla koşturuyor . Garipler.. O hüznün garibi. Büyük bozkırlar var içlerinde evlatsız geçirdikleri her günün zehrini koşturdukları büyük bozkırlar.

 

 

HDP’li vekillerin il binasına girerken ne yaptıklarını görüyor musunuz? O annelerin kalplerine nasıl bastıklarını, salına salına yürüyen pembe pimli çamur bombaları lakayt bir ağızla kan ukalalığıyla o anneleri nasıl görmezden geliyor görüyorsunuz değil mi.

Bunların fakiri oldukları tek şey şeref.  Koca bir taşı kaldırdığında altından hangi sürüngenler çıkıyorsa, bunların makyajlı beyinlerini kaldır, o çocukları yiyen bütün sürüngenleri göreceksin. Bunların güldükleri her dişin altında, bastırmak istedikleri bir evladın sesi var.

Şimdi gelelim akarsuya yaltaklanan çamur fetö seslerine. Duyduk ki, 15 Temmuzda tutuklananların anneleri de Ak parti il binası önüne, fetö tesbihi gibi dizilmişler..  Bakınız bu olay bile PKK ile Fetö’nün kanlı düetini ortaya koyuyor.

Baktılar ki ortada duru akan bir akarsu var, böyle giderse evlatlarını ağıt ağıt geri alacaklar hemen ciddiyeti nasıl bozalım yavşaklığına soyunup, suyu bulandırma yolunu seçtiler.

Diyarbakır anneleri kahrolsun PKK diye haykırıyorlar.

Siz Teyzeler, Kahrolsun FETÖ diye haykıracak mısınız?

Diyarbakır annelerinin evlatları çalındı. Çaldılar.

Siz teyzeler, teslim ettiniz. Teslim ettiğiniz soytarının zalimliği aşikar olduktan sonra da evlatlarınıza doğru havlamalarına müsaade ettiniz. Sizi ısıracağını bile bile köpeğe kemik beğendiremediniz.

Diyarbakır Anneleri, o tertemiz evlatlarını yürüyen kanalizasyon borularına kaptırdılar, konuşan hendek kazmaları çaldı o evlatları, onlar dağın eteğine gitmiş “ Evladımı ver” diye haykırıyor.

Siz de Pensilvanya Kandilinin o leş cübbeli fitiline haykırmaya gidin. Terörist kimse onun kapısından çocuklarınızı isteyeceksiniz.

Ya da şöyle yapalım, 251 şehidin yakınlarına sorun biz nerede bekleyelim diye sorun!

Pensilvanyada kanlı ahır kapısını kime sorsanız size gösterirler.

YORUMLAR 33
  • Garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Hanımefendi, bu yazıyı yazmadan önce biraz araştırsaydınız, bu annelerin de fetöye lanet okuduğunu öğrenirdiniz, keşke bu annelerin çocuklarının mahkemelerine gelseydiniz çocukların masumiyetini inanırdınız, keşke araştırsaydınız o lânet 15 temmuz gecesinde bir karıncayı incitmediklerini öğrenirdiniz, keşke araştırsaydınız sapla samanı birbirinden ayırırdınız, keşke araştırsaydınız 251 şehidimizin katillerinin kim olduğunu öğrenirdiniz, keşke araştırsaydınız sapla samanı ayırırdınız, keşke araştırsaydınız kul hakkına girmemiş olurdunuz, ahirette hesabı zor olur, saygılarımla.
    Cevapla
  • Yücel 4 yıl önce Şikayet Et
    Kanaatimce aynı dinden değiliz, zira benim inandığım Müslümanlıkta iftira büyük günahlardan, aynı zamanda kul hakkına da giriyor, artık ahirette hesaplaşırsınız iftira attığınız masumlarla, benim dinim aynı zaman da tebliğ dini, hatırlatalım
    Cevapla
  • Fliz 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazida bahsettiğiniz aneleri hiç dinledinizmi ? Açikçasi çok merak ediyorum.
    Cevapla
  • Korkut baba 4 yıl önce Şikayet Et
    251 şehıdımızın yakınları analarda tam karşılarına otursunlar , Kan içen Wampirleri doğuranlar belli olsun ..
    Cevapla
  • Bünyamin 4 yıl önce Şikayet Et
    Eline yüreğine sağlık. Yazdıklarının altına imzamı atarım. Duygularımıza tercüman olmuşsun. Bu ülkede adalet dağıtması gerekenler fetöcüleri tek tek salarken, adamım diye gezen birileri, millet Erdğan ve Ak partiden umudunu kesti deyip yeni yalakalık yapacakları kapılar ararken gerçekten on numara bir yazı olmuş. Bu yazı güllere, babacanlara ve davutoğluculara kısaca 3A ya gelsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı