Kartal'da korkutan olay: Bir anda patladı

Kartal'da bir pastane sahibi sabah dükkan kapısını açmasıyla aniden kırılan camlar nedeniyle panik yaşandı. Üst kattaki dairelerden birinin balkon camında daha önceden oluşan çatlağı göz önüne alan belediye ekipleri binayı inceledi. Binada risk oluşturacak herhangi bir duruma rastlanmadı.

Kartal'da korkutan olay: Bir anda patladı
Kartal'da korkutan olay: Bir anda patladı
GİRİŞ 19.09.2019 12:22 GÜNCELLEME 19.09.2019 12:22

Olay sabah saatlerinde 30 Ağustos Caddesi Gürhan sokakta meydana geldi. Pastane çalışanı, sabah dükkanı açmak için kapıya yöneldi. Cam kapının açılmasıyla, aniden yere kırılan camlar paniğe yol açtı.

Üst kattaki dairelerden birinin balkon camında daha önceden oluşan çatlağı da göz önünde bulundurarak polis ve zabıtaya haber verdi. Olay yerine gelen Kartal Belediyesi ekipleri, 5 katlı binanın dışında ve içerisinde bir süre incelemelerde bulunduktan sonra, risk oluşturacak herhangi bir bulguya rastlamadı. Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin daha detaylı olarak binada inceleme yapacağı öğrenildi. 

Pastane çalışanı, "Sabah saatlerinde cam kırıldı. Üst katlarda çatlamalar olmuş. Evi almak için gelenlerin çatlağı görünce vazgemişler.4-5 yıllık bir bina. Ne olduğunu bizde anlamadık" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat