Türkiye'ye teslim edilmişti, cezası kesildi!

FETÖ'nün yurt dışı yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında Moldova'dan Türkiye'ye teslim edilen Sedat Hasan Karacaoğlu, 'Silahlı terör örgütü üyeliği' suçundan yargılandığı davada 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Türkiye'ye teslim edilmişti, cezası kesildi!
Türkiye'ye teslim edilmişti, cezası kesildi!
GİRİŞ 27.09.2019 13:31 GÜNCELLEME 27.09.2019 17:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) yurt dışı okul yapılanması soruşturması kapsamında, Moldova'dan deport edildikten sonra Türkiye'ye getirilen Sedat Hasan Karacaoğlu, örgüt üyeliği suçundan 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

MİT gözetiminde Türkiye'ye getirilen Sedat Hasan Karacaoğlu Moldova'daki en üst düzey devlet yönetimindeki kişilerin çocuklarına sözde eğitim verdiği iddia edilen okulun yöneticisiydi. 

YORUMLAR 3
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    ne ceza be, sanki ödül,böyle az ceza için niye getiriyoruz, yurt dışında sürünsünler,bir kaç yıl sonra hapisten çıkacak içimizde gezecek, bunlar yine rahat durmayacaklar,çünkü beyinleri ihanetle yoğurulmuş,vatana ihanet edeni teröristi en ağır cezayı verip sonrasında vatandaşlıktan çıkarmak lazım
    Cevapla
  • Altaylar 4 yıl önce Şikayet Et
    Vatan hainliğinin cezası 8 yıl ise, müebbet cezası için bir insanın ne suç işlemesi gerekir
    Cevapla
  • huqo 4 yıl önce Şikayet Et
    adam kacak başka ülkeden teslim alın sonra 8 yil ceza verin kaçmayan isine gücüne bakanlara da ayni ceza nasil bir sistemimiz var çözemiyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Merak edilen 5 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü