Babaannesini öldüren lise öğrencisi tutuklandı

Uşak'ta, iki gün önce babaannesi Fadime Bozbay'ı (71) öldürerek 40 bin TL değerindeki ziynet eşyasını çaldığı iddiası ile İzmir'de gözaltına alınan 18 yaşındaki lise öğrencisi Atahan Bozbay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Babaannesini öldüren lise öğrencisi tutuklandı
Babaannesini öldüren lise öğrencisi tutuklandı
GİRİŞ 04.10.2019 02:34 GÜNCELLEME 04.10.2019 03:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olay, 1 Ekim Salı günü Cumhuriyet Mahallesi 3. Site Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, Fadime Bozbay'a ulaşamayan yakınları, durumu polise bildirdi. İhbar üzerine eve gelerek çilingir yardımıyla kapıyı açan ekipler, Fadime Bozbay’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yaşlı kadının vücudunda darp izlerine rastlayan ekipler, cinayet şüphesi üzerine evde inceleme yaptı. Evdeki bazı çekmecelerin karıştırıldığı tespit eden ekipler, yaşlı kadının yakınları ile görüştü.

 

 

Olay gününden sonra lise öğrencisi olan torunu Atahan Bozbay'ın şehir dışına çıktığını belirleyen polis,  soruşturmayı derinleştirdi. Ekiplerin koordineli çalışması sonucunda Atahan Bozbay, İzmir'in Bornova ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Bozbay'ın üzerinde yapılan aramada ise 40 bin TL değerinde ziynet eşyası bulundu. Gözaltına alındıktan sonra Uşak'a getirilen Bozbay, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü'nde yapılan sorgusunda babaannesi Fadime Bozbay'ı öldürerek ziynet eşyalarını çaldığı itiraf etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Atahan Bozbay, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

YORUMLAR 5
  • Fatmahanım 4 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden zorlugu bilen sabırlı evladlar vardı şimdi nasıl anne veya baba koşuyor oglum üzülmesin aman gözü başkasına gitmesin diye her dedigi ve istegi yapılınca sabretmeyi ögrenemiyor sabrı ögrenmeyince bencil bir varlık oluyor sanki insan ama hayvan özelliginde yani insan sabrını kazanamıyor tabiki sebeb gene biziz her istegine ulaşma istegi nelere sebeb oluyor katillige cinsel degişime hırsızlıga vs vs hileye hurdaya
    Cevapla
  • Ahmet biy 4 yıl önce Şikayet Et
    Neden mi böyle oldu ? Onu biz yobazlara değil maddeyi ön plana çıkartıp maneviyatı hiçe sayan eğitim sistemi ve kanunlarınıza sorun!!
    Cevapla
  • Servet 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz niye boyle olduk bilen varmi acaba
    Cevapla
  • Ebeveyn ve nesil 4 yıl önce Şikayet Et
    Ne oluyor bu çocuklarımıza Ya Rabbim , biz çocukken ninelerimizden veya dedelerimizin birisi olecek diye ödümüz kopardı , gazeldeki yaprak gibi titrerdik , onlar bize kızsalar bile ,büyuklere saygıyi hep ön planda tutarlardı ,bize yararlı şeyleri öğretir ve tembih ederlerdi onlardan birisini görünce içimi sevinç kaplardı .
    Cevapla
  • niye mi 4 yıl önce Şikayet Et
    niye boyle oldugunu yazarim da mevzu cok uzun kardesim. kisa ve öz olarak sunu soyleyebilirim. dayak cennetten cikmadir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...