Sansasyonel saldırı yapacaklardı! Yakalandılar

Emniyet Genel Müdürlüğü, iç güvenlik operasyonları çerçevesinde gerçekleştirilen operasyonlarda Diyarbakır’da sansasyonel eylem yapacakları tespit edilen 2 teröristin hazırladıkları bombalar ile birlikte yakalandıklarını duyurmuştu. Yapılan duyurunun ardından devam eden operasyonlar kapsamında 3 terörist daha yakalanarak gözaltına alındı.

GİRİŞ 05.10.2019 16:15 GÜNCELLEME 05.10.2019 17:42
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Diyarbakır’da dün merkez Bağlar ilçesinde iç güvenlik operasyonları kapsamında dün sansasyonel eylem yapacakları belirlenen ve patlayıcılarla birlikte yakalanan 2 teröristin sorgusu devam ederken polis operasyonlarını sürdürüyor. 

 

 

3 TERÖRİST DAHA YAKALANDI

Yakalanan teröristlerle bağlantısı olduğunu belirleyen güvenlik güçleri 3 ayrı adrese daha operasyon düzenledi. Operasyonda patlayıcılarla yakalanan 2 teröristle doğrudan bağlantısı bulunan 3 kişi daha yakalandı. Hazırladıkları bombalarla kentte sansasyonel eylem yapacakları belirlenen 5 kişinin Diyarbakır Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesindeki sorguları sürüyor.

 

 

YORUMLAR 5
  • vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Polisi boşuna ugrastirmayin. Meclisin en önemli gündemi!!! AF. Nasılsa serbest kalacaklar. Bu siyasi ve adaletsizlik olduğu sürece bu ülkede terör ve terörist bitmez. Allah hepinizden Şehit ve Gazi lerin hesabını soracak.
    Cevapla
  • Jöh/Pöh 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakaladaıkdan sonra hal edin, gün yüzü bizlerle aynı dünyada görmeme şartı'ile...Teşekkürler!
    Cevapla
  • izmir-doğru söyler 4 yıl önce Şikayet Et
    bence bu hdp suriye operasyonu için hdp li yeni gençler toplayarak gizliden suriyeye önden 2000 genç gönderebilir.bunları sıkı takibe alın 1 aydır izmir hdp il binasında her pazar 20 genç özel eğitim alıyor parti binası olduğundan serbest parti binası önündeki araçları takip edin
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah ah bunları o bombaların üstüne oturtup sansasyonel şekilde patlatacaksın. Çok güzel bir eylem olurdu. Bekleriz.
    Cevapla
  • 46bbbb46 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahınıza gurban.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı