Türkiye'yi ekonomik yaptırımla tehdit eden ABD Başkanı Donald Trump'a Ak Parti karşıtı yayınlarıyla bilinen Fox TV sunucusu Fatih Portakal da tepki gösterdi. Her fırsatta hükümeti hedef seçmesiyle bilinen Portakal, bu kez ekrandaki tavrıyla şaşırttı.

"BİZ BÜYÜK BİR DEVLETİZ"

Hükümet politikalarının hep karşı cephesinde yer alan Fatih Portakal, bu kez Donald Trump'ı hedef alarak şaşırtıcı bir çıkışta bulundu.

Portakal'ın sosyal medyada da gündem olan şaşırtıcı çıkışı şöyleydi:

"Elinizden geleni ardınıza koymayın. Böyle ego patlaması yaşayan birine de bir şey söylemek lazım. Türkiye gibi bir ülkenin geçmişte nasıl imparatorluklar kurduğundan, şimdi Türkiye Cumhuriyetinin nasıl bugünlere geldiğinden haberi yok. Büyük devlet olabilirsiniz ama şimdi emperyalist bir devletsiniz ve biz de büyük bir devletiz.

Bu bölgenin en önemli devletiyiz. Millet olarak tek yumruk olduğumuzda da neler başardığımızı bu ülkenin insanları olarak geçmişte gösterdik. "

Yorumlar 82 Yorum Var
  • birlik 09.10.2019 23:08
    aferin böyle olmalısınız işte..
  • ertuğrul baloğlu 09.10.2019 00:14
    uluslararası ilişkilerde devletimizin yanında olmayıp karşı devleti savunuyorsa, lehimizde değilde aleyhimizde söz söylüyorsa, yalan algı yaratanlar, sosyal medyada devletimiz hakkında yalan ve iftiralarda bulunanlar, vatan hainidir. sorgusuz sualsız vatan hainliğinden yargılanmalıdır. birileri buna dur demesi gerek
  • Garbinarlı 08.10.2019 13:17
    Evet, niyet okuyuluğu yapılması doğru değildir. Kalplerdekini Allah'tan başka kimse bilmez.
  • NERMİN 08.10.2019 12:46
    bunu daha önce söyleseydiniz belki savaşa gerek kalmazdı çok geç kaldınız çokkk fox un kanalında bunu söylediysen vardır bir bit yeniği
  • abdullah ünal 08.10.2019 12:09
    ecdattan bahseden yavsaga bak sen...
Daha fazla yorum görüntüle