Sosyal medyayı sallayan Barış Pınarı Harekatı paylaşımı

Barış Pınarı operasyonuyla sosyal medyada terör örgütü sempatizanları ve Türkiye karşıtlarının paylaşımlarına, Türkiye sevdalılarının yanıtları gecikmiyor.

GİRİŞ 11.10.2019 08:07 GÜNCELLEME 11.10.2019 08:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin huzur ve barışı sağlamak, ülkenin güneyinde tesis edilmeye çalışılan terör koridorunu yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken, her zaman olduğu gibi bölgeden, YPG/PKK üyesi teröristlerin sivil halkı kalkan olarak kullanma haberleri geliyor.

Terör sempatizanlarının sosyal medyadan yaptığı paylaşımlara bazı kullanıcılardan tepki geldi.

 

 

Türk askerini, sivil halka zarar verdiği yönünde eleştiren, adeta kendi yaptıkları gibi sivil halkı kalkan olarak kullandığını ima eden paylaşımlara tepkiler gecikmedi.

TERÖRİSTLER, YİNE SİVİL HALKI KALKAN YAPTI

Gerçek bebek katillerinin, terör örgütü YPG/PKK olduğu, sivil halkı TSK değil teröristlerin kalkan olarak kullanıldığı çarpıcı görsellerle ifade edildi.  Tepki gösterenlerin kullandıkları görsellerden biri, teröristlerle Türk Silahlı Kuvvetleri arasındaki farkı özetler nitelikteydi.

Türk ordusuyla teröristler arasındaki farkı anlatır nitelikteki bu görsel, kullanıcılar tarafından sıkça paylaşıldı.

KARALAMA KAMPANYASI BAŞLADI

Bu terör sevici hesaplardan gün içinde yapılan paylaşımlarda TSK askeriyle uzaktan yakından alakası olmayan fotoğraflar yayınlandı. Kimi hesaplar, ABD'nin Halep'e yönelik hava operasyonları sonucu yaşamını yitiren çocukların fotoğraflarını TSK ile ilişkilendirmek isterken, kimi hesaplar farklı savaş görüntülerini Tel Abyad'da meydana gelmiş gelişmeler olarak göstermeye çalışıyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    kurt kuzuyu yemek istemiş ama bir bahane uydurmak için içeceğim suyu neden bulandırdın demiş.zaten çakallar ve sırtlan sürüsü karşımıza geçmiş diş biliyorlar biz kendimiz anlatmaya çalışıyoruz.boş verin alayınız gelin topunuz gelin ne olacaksa olsun.ya ölür şehit oluruz yada dünyanın hakimi oluruz yani bir kaybımız yok.
    Cevapla
  • Pınar 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimiz sosyal medyada da güçünü göstermeli gerekirse maaşlı gençlerden bir ordu kurulmalı doğrular her dilde anlatılmalı
    Cevapla
  • Mizah 4 yıl önce Şikayet Et
    Teröristi , keleşli ve teröriste benzer şekilde çizmek lazım.
    Cevapla
  • kara MG 4 yıl önce Şikayet Et
    teröristin mermisini verenin ve sırtını dayadığı olarak abd batı ve israil olarak çizselerdi daha iyi olurdu
    Cevapla
  • Birisi 4 yıl önce Şikayet Et
    Sosyal medyada algı operasyonlarına yenilmemek için profesyonel bir ekip bu iş için görevlendirilmeli ve yabancı dillerde paylaşımlar yapılmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muhalefet medyasından Merkez Bankası'na operasyon girişimi!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama