Harekata katılan komandodan mesaj var!

BARIŞ Pınarı Harekatı'na katılan komandoların, "Tüm terörist unsurları bölgeden temizleyeceğiz" mesajı, Milli Savunma Bakanlığı'nca Twitter'dan paylaşıldı.

GİRİŞ 12.10.2019 13:35 GÜNCELLEME 12.10.2019 13:37
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bakanlığın, 'Barış Pınarı Harekâtı’na katılan Kahraman Komandolarımızdan asil milletimize mesaj var' notuyla paylaşılan videoda iki komandonun sözlerine yer verildi. Bölgede elinde silahla operasyona katılan komando, "'Ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla tüm terörist unsurları bölgeden temizleyeceğiz. Buradan aileme selam söylüyorum, bizi hiç düşünmesinler, devletimizin imkanları, milletimizin duasıyla moral motivasyonumuz çok yüksek. Dualarını bizden hiç eksik etmesinler" dedi.



Başka bir komando da "Ben buradan anneme ve babama beni yetiştirdikleri, bu günlere getirdikleri, bu devlete hizmet ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Biz buraya 'ölürsem şehit, kalırsam gazi' anlayışıyla geliyoruz. Bütün milletimizden Allah razı olsun, annemden babamdan razı olsun" ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR 7
  • Enes 4 yıl önce Şikayet Et
    Yiğitlerimiz şu süreçte sosyal medyadan uzak dursalar çok iyi olacak hatta camerasisiz telofon kullansalar dikkatlerini sahaya yansıtsalar güzel olur Rabbim ayaklarına taş değdirmesin...
    Cevapla
  • Bora 4 yıl önce Şikayet Et
    Aslan Aslan Evlatlarımız Bizim Maşaallah
    Cevapla
  • Kızılelma 4 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim korusun sizi Aslanlar yiğitler 100 yılda geçse 1000 yılda geçse damarlardaki asil kan Yürekteki iman aynı!! Allahımmm milletimizi ordumuzu islam alemini ve ailemizi koru!
    Cevapla
  • Havva 4 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH yar ve yardımcınız olsun hayırlısıyla bu da bitecek insaAllah RABB ım güç kuvvet versin ailenize sevdiklerinize bağışlasın ALLAH a emanetsiniz..
    Cevapla
  • 1071 4 yıl önce Şikayet Et
    her daim dualarımız sizinle RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN YİĞİTLER AMİNNN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı