Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhammed'in ailesine telefon

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YPG/PKK'lı teröristlerce Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine düzenlenen havanlı ve roketatarlı saldırılarda şehit olan 9 aylık Muhammed Omar'ın ailesiyle telefonda görüşerek, "Rabb'im sabrımızı artırsın ama o yavrumuzun kanını yerde bırakmıyoruz, bırakmayacağız. Şu anda hızlı bir şekilde buna devam ediyoruz." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhammed'in ailesine telefon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Muhammed'in ailesine telefon
GİRİŞ 12.10.2019 19:56 GÜNCELLEME 12.10.2019 21:05
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da aileye, Barış Pınarı Harekatı'nın ilk şehidinin 9 aylık Muhammed Omar olduğunu söyledi. 

 

Ailenin yaralı olan "Hale" ve "Yasmin" isimli kızlarının sağlık durumunu soran Soylu, "Herkes elinden geleni yapıyor, doktorlar da elinden geleni yapıyor. Biz sizinle birlikteyiz. Sayın Valimiz, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, hepimiz sizinle birlikteyiz. Cumhurbaşkanımıza çocuğunuzun şehadet haberini ben verdim, çok üzüldü. Allah sabır versin inşallah. Allah bizi hem insanlığa hem İslam alemine mahcup etmesin." dedi.  

Bakan Soylu, ailenin yaralı çocukları için gereken her şeyin yapılmasını istedi. 

Soylu ayrıca, Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin'e Muhammed bebeğin isminin yaşatılması için talimat verdi.

Bakan Soylu'ya, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, Zemzem Gülender Açanal, İbrahim Yıldız, MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • M.T 4 yıl önce Şikayet Et
    Kısa zaman içinde MEVCUT TEKİL GÖÇMENlerin avrupaya geçmelerine hazırlık yapılmalı. Bu hazırlanacak göç dalgası ab tarafından hissedilir şekilde hazırlanmalı. Ailesi olan göçmenlerin kesinlikle gitmelerine izin verilmemeli. Düşmanın merhameti olmaz; kimse duymak istemeyen kadar sağır değildir. Planları açık israil pojesinin çökmesini istemiyorlar. Sayın Cumhurbaşkanımızı kararlılığı için kutluyorum. İnşallah ülkemiz olur, masumların hürmetine ülkemiz muvaffak olacaktır. İyi çalışmalar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki atamalar Can Ataklı'yı bile rahatsız etti: Olur mu ulan böyle bir şey?
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor