Erdoğan'dan ABD Başkanı Trump'ın teklifine çok sert tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump'ın PYD ile Türkiye arasında arabuluculuk yapması teklifine sert tepki göstererek "Bizimle terör örgütü arasında arabuluculuğa talip olanlar var, bunlar nasıl başbakandır, nasıl devlet başkanıdır, anlamak mümkün değildir.'' ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan ABD Başkanı Trump'ın teklifine çok sert tepki
Erdoğan'dan ABD Başkanı Trump'ın teklifine çok sert tepki
GİRİŞ 13.10.2019 16:16 GÜNCELLEME 14.10.2019 08:08
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı ile ilgili olarak "Şimdi bizim üç seçeneğimiz var. Ya oraya asker göndereceğiz ve askeri olarak kazanacağız ya Türkiye'yi finansal olarak ve yaptırımlarla sert bir şekilde vuracağız ya da Türkiye ve Kürtler arasında bir anlaşma için arabuluculuk yapacağız" ifadelerini kullanmıştı. 

 

'NASIL DEVLET BAŞKANIDIR'

ABD Başkanı Trump'ın açıklamalarına tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizimle terör örgütü arasında arabuluculuğa talip olanlar var, bunlar nasıl başbakandır, nasıl devlet başkanıdır, anlamak mümkün değildir.'' dedi. 

YORUMLAR 39
  • UNUTMA- UNUTTURMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Baş Komutan Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Mehmetçik anarşi ve terörün bağrına hançer sapladıkça inilti, ABD ve AB ve Arap Birliği ahmak ve kuklalarından yükseliyor. Reis doğru yolda rabbim utandırmasın ve muvaffak etsin.
    Cevapla
  • UNUTMA- UNUTTURMA 4 yıl önce Şikayet Et
    Hidrojenle, oksijen karışım ve birleşiminde oluşan su gibi olan bu millet; kürdü, türkü arabı, lazı zazası ile berabar ümmet, beraber cemaat, beraber ordu ve aynı kader ve talihin bütünüdür. Ayrılık, gayrılık olmaz. ABD ve AB fitne, oyun, kalleşlik ve anarşizm peşindedir
    Cevapla
  • oyunlara dikkat 4 yıl önce Şikayet Et
    ABD nin güdümündeki kiralık katiler terör örgütüdür. Kürtlerle alakası olmadığı gibi kürtleri ve bölge halkını evinden yurdundan eden deccalın milisleridirler.ABD oyunlarının farkına var. unutma unutturma....
    Cevapla
  • kürt 4 yıl önce Şikayet Et
    kendisi yapıyor kendisi ediyor trump delidir vallahi deli
    Cevapla
  • İstanbullu 4 yıl önce Şikayet Et
    Bizim el kaide ile abd arasında arabuluculuk teklifimize nasıl cevap verirsiniz diye sormak lazım aslında. Ancan o zaman kafaları dank eder belki.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri