İstanbul'a 295 bin metrekare park

İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grubu'nun teklifi ile, 7 değişik ilçede imar planlarında değişik fonksiyondaki alanlar park alanına çevrildi. CHP'nin red oyuna rağmen teklif İBB Meclisi'nden geçti ve böylece İstanbul'a yaklaşık 300 bin metrekare park alanı kazandırılmış oldu.

 İstanbul'a 295 bin metrekare park
İstanbul'a 295 bin metrekare park
GİRİŞ 18.10.2019 21:38 GÜNCELLEME 18.10.2019 21:38
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Ak Partili İBB Meclis Üyeleri, Esenler, Başakşehir, Tuzla, Kağıthane, Eyüpsultan, Şişli ve Beşiktaş'ta mülkiyeti İBB'ye ait olan ve imar planlarında değişik fonksiyonlardaki toplam 295 bin metrekare alanın park alanına çevrilmesi için Büyükşehir Belediye Meclisi'ne teklifte bulundu. İBB Meclisi de bunu İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na havale etti. Teklif üzerinde çalışan İmar ve Bayındırlık Komisyonu teklifi uygun bularak raporunu İBB Meclisi'ne sundu.



CHP YEŞİLE HAYIR DEDİ

İmar ve Bayındırlık Komisyonu Raporu, Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 18 Ekim 2019 Cuma günkü oturumunda görüşülerek oylandı. CHP'li ve İYİ Partili Meclis Üyeleri, teklifin meclise geliş şeklinin usule aykırı olduğunu iddia ederek hayır oyu kullandılar. Rapor, Ak Parti ve MHP'li Meclis Üyelerin oyu ile kabul edildi.

GÖKSU TWİTTER'DEN PAYLAŞTI

Esenler Belediye Başkanı ve İBB Ak Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu kararı Twetter hesabından duyurdu. Göksu paylaşımında, "İBB AK Parti Grubumuzun teklifi, CHP Grubunun HAYIR oyuna rağmen 320 bin metrekare parselin 295 bin metrekaresini daha İstanbulumuza yeşil alan olarak kazandırdık. Beşiktaş, Şişli, Esenler, Eyüpsultan, Tuzla, Başakşehir ve Kağıthane ilçelerimizde bulunan bu alanlar tüm İstanbulumuza hayırlı olsun" dedi.

 

 

YORUMLAR 26
  • Abdullah 4 yıl önce Şikayet Et
    Gezi vandalizmindeki, sözde ağacı korumak için molotofla havai fişekle ağaç yakan çapulcular sus pus oldular bakıyorum, dillerini yuttular sanırım bu yeşil ve ağaç düşmanı chdp nin hayır oyu kullanması karşısında. Her zaman ki karekterleri bu,suçu kendileri işler ama hep suçluyu başkaları ilan eder bu güruh.
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    sahte yeşilçiler
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 4 yıl önce Şikayet Et
    Siz hiç chp nin iyi bir şeye önayak olduğunu gördünüz mü?
    Cevapla
  • oraloğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    nasihat ve bilgilendirme: CHP her zaman ve her iyi şeye HAYIR der. Bunu bilmiyormusunuz. eğer bu yaşınıza kadar bilemediydeniz. bundan sonrada bilmekte zorlanırsınız. CHP yaramaz ve yamuk bir kavimdir. bunu bizzat ben biliyorum.benden söylemesi.ölünce görürsünüz.müşahade yakin ehlinden
    Cevapla
  • zafer gülten 4 yıl önce Şikayet Et
    yalnız parklar sade yeşillik olmakla kalmamalı,bazı parklara gittiğimizde park büyük olmasına rağmen tuvalet yok,susasan ,karnın acıksa büfe benzeri bir yer yok. park yapılırken tuvalet,ufak alışveriş yapıp karın doyurabileceğimiz büfe türü yerlerde olmalı.ayrıca her parkta çocuk oyun araçları ve büyükler için spor aletleri olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
B sınıfı ehliyet değişiyor! İşte kullanabileceğiniz 125 cc motosiklet modelleri
Murat Kurum: "Ölçümlerimize göre 1.7 puan farkla kazanacağız"