Karısının yaptıklarını görünce hayatının şokunu yaşamıştı! Karar çıktı

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde, kızı Esila'ya 2 yaşındayken, anne Tuğba T.'nin şiddet uyguladığını evin salonuna yerleştirdiği gizli kamerayla ortaya çıkararak, 1 yıl 3 ay hapis cezası almasını sağlayan baba Erdem T. (32), hukuk mücadelesini kazandı. Esila'nın velayeti, eşinden boşanan babaya verildi. Erdem T., "Kızımın iyi bir eğitim alması için mücadele edeceğim" dedi.

Karısının yaptıklarını görünce hayatının şokunu yaşamıştı! Karar çıktı
Karısının yaptıklarını görünce hayatının şokunu yaşamıştı! Karar çıktı
GİRİŞ 25.10.2019 11:20 GÜNCELLEME 25.10.2019 11:25
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Gökçebey ilçesinde beyaz eşya tamiri yapan Erdem T., 2013 yılında Tuğba T. ile evlendi. Çiftin 2 yıl sonra Esila adını verdikleri kızları dünyaya geldi. Erdem T., bir süre sonra, eşinin kızları Esila'yı darbettiğini evin salonuna yerleştirdiği güvenlik kamerasıyla tespit etti. Ardından da polise şikayetçi oldu.

 

 

3 ay evden uzaklaştırma cezası alan Tuğba T. hakkında, Gökçebey Asliye Ceza Mahkemesi’nde 'aile hukukundan kaynaklanan yükümlülüğü ihlali' ve 'alt soya karşı kasten yaralama' suçlarından 5,5 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Tutuksuz yargılanan Tuğba T., kızına karşı ‘basit yaralama’ suçunu işlediği kanaatiyle 1 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı. Ceza, sanığın pişman olması ve iyi hali nedeniyle ertelendi. 

VELAYET DAVASI BABA LEHİNE SONUÇLANDI

 

 

Bu süreçte küçük kızın velayeti geçici olarak baba Erdem T.'ye verildi. Çiftin, 2 yıl önce Çorlu Aile Mahkemesi’nde açtığı boşanma ve velayet davası sonuçlandı. Çifti boşayan mahkeme, Esila'nın velayetini baba Erdem T.'ye verdi. Tuğba T.'nin nafaka talebini de reddetti. 

Kızının velayetini alan Erdem T., sevincini yakınlarıyla paylaştı. Karardan çok mutlu olduğunu söyleyen baba, "Mahkeme uzun sürdü. Daha önce bu kararı bekliyordum ama nasip bugünmüş. Bundan sonra kızımın geleceği için mücadele edeceğim. İyi bir eğitim alması için çalışacağım" dedi. 

YORUMLAR 17
  • Anti satan 4 yıl önce Şikayet Et
    Aynı şeyi baba yapsaydı 10 yıl ceza alırdı
    Cevapla
  • Gkhnn 4 yıl önce Şikayet Et
    Adam belkide siddet uyguladigini biliyordu ve boşanmak icin kamera planini yapti
    Cevapla
  • 4 yıl önce Şikayet Et
    Oldu bide nafaka verseydi
    Cevapla
  • Terazi 4 yıl önce Şikayet Et
    Kadıni mahkum ettirip boşanip kizi da tek başina buyutene kadar karisinin psikolojik tedavisine emek ve enerji harcasaymiş daha hayirli neticeler elde edebilirdi.
    Cevapla
  • 434... 4 yıl önce Şikayet Et
    babanin yerini anne dolduramaz,annenin yerinide baba dolduramaz,üvey anne dahami şefkatli davranacak,pisikolojik destek alip aileyi yikmamak için devlet olarak böyle ailelere destek olunmali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?