Ağabeyinin 3 yumruk attığı 12 yaşındaki Sude Naz öldü!

Ayfonkarahisar'da 'ekmeğe çikolata sürmek' konusunda tartıştığı ağabeyinin yumrukladığı Sude Naz odasında fenalaştı. Hastaneye götürülen Sude Naz kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan ağabeyin psikolojik sorunları olduğu ve tedavi gördüğü öne sürüldü.

Ağabeyinin 3 yumruk attığı 12 yaşındaki Sude Naz öldü!
Ağabeyinin 3 yumruk attığı 12 yaşındaki Sude Naz öldü!
GİRİŞ 26.10.2019 20:11 GÜNCELLEME 26.10.2019 20:14
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Afyonkarahisar'da tartıştığı ağabeyi O.A.'nın (21) 3 yumruk attığı Sude Naz A. (12) odasında fenalaştı.Yatağın üzerinde baygın vaziyette bulunan Sude Naz A. kurtarılamadı. Olay sonrası gözaltına alınan ağabeyin psikolojik sorunları olduğu ifade edildi.

 

 

Olay, saat 12.00 sıralarında Afyonkarahisar'ın merkeze bağlı Dörtyol Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, oturdukları evin mutfağında O.A. ve kız kardeşi Sude Naz A. (12) 'ekmeğe çikolata sürmek' konusunda tartışmaya başladı. Tartışmanın kavga dönüşmesinin ardından Sude Naz A., ağabeyine vurarak gözlüğünü yere fırlattı. Sinirlenen O.A., kız kardeşine 3 yumruk attı. Sude Naz A., ağlayarak odasına gitti ve kapısını kilitledi. 

SUDENAZ ODASINDA BAYGIN BULUNDU

 

 

Annesiyle kız kardeşinin odasına giden O.A., yedek anahtarla kapıyı açtı. Yatağın üzerinde baygın vaziyette bulunan Sude Naz A. için 112 Acil Çağrı Merkezi'nden yardım istendi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Sude Naz A.'yı hastaneye götürdü. Burada müdahale edilen Sude Naz A. kurtarılamadı.

Olayın ardından polis O.A.'yı gözaltına aldı. Sude Naz A.'nın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Diğer yandan O.A.'nın psikolojik sorunları olduğu, tedavi gördüğü öne sürüldü.

YORUMLAR 15
  • Nilay 4 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayın aile komşumuz olur iki çocuk ta son derece efendi çocuklardı biz hala şoktayız bir anlık öfkenin sonuçları bunlar abi de böyle olsun istemezdi ayrıca son derece ağır başlı idi abi kardeşler arası basit bir kavganın bu hadde geleceğini kimse tahmin edemezdi lütfen yorumlarınızı anne babayı biraz olsun düşünerek yapın
    Cevapla
  • mustafa23 4 yıl önce Şikayet Et
    büyük ihtimalle maddi durumu iyi olmayan bir aile ve abisi olacak kişi de çikolata bitiyor fazla yeme habire diye çıkışınca tartışma başlamıştır. biz de yaşadık bunları ama kalkıp da yumruk atmadık kardeşimize yazık oldu allah aileye sabır versin,kıza da rahmet eylesin
    Cevapla
  • Yorumcu 4 yıl önce Şikayet Et
    Yemek yediği için vurmuş :((
    Cevapla
  • Fatih1453 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir kardeşim deli ise yatırım hastahaneye. Psikolojik sorun var deyip ortalığa salmanın ne anlamı var bu da Yeni moda oldu yok psikolojik sorunlu yok alkollü idi yok kravat indirimi ortalık manyak dolu
    Cevapla
  • Haci 4 yıl önce Şikayet Et
    Öldürme niyetiyle vurmamış. Olay tamamen kaza. Aile adına çok üzüldüm.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'