CHP harekete geçti! Ateş'e soruşturma

CHP Eski Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş, canlı yayında partisinin FETÖ operasyonuna teslim olduğu yönündeki açıklamasının ardından partisince, kendisine inceleme başlatıldı.

CHP harekete geçti! Ateş'e soruşturma
CHP harekete geçti! Ateş'e soruşturma
GİRİŞ 27.10.2019 09:57 GÜNCELLEME 27.10.2019 09:57
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Yılmaz Ateş, CNN ekranlarında yayınlanan programda ''MHP’yi ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nü tebrik ediyorum. Maalesef benim partim teslim oldu ama MHP ve Fenerbahçe, FETÖ terör örgütüne teslim olmadı. Eğer dik durabilseydik 15 Temmuz darbe girişimi de olmayacaktı.'' ifadelerini kullanmıştı.  

YORUMLAR 9
  • Nazım KARAMEHMET 4 yıl önce Şikayet Et
    Birgün Ayman Güler de aynı şeyleri söylemişti, onu da attılar bunlar.
    Cevapla
  • AYSUN 4 yıl önce Şikayet Et
    Tuncelili Yilmaz Ates,i CHP,nin icine düstügü yanlislarini kamuyla paylastigi icin tesekkür ederim. Iste Ataürkcü Milli CHP,li olmak böyle sey.
    Cevapla
  • smmm 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP de doğru konuşanlarda olabiliyormuş. Kıyamet alametleri bunlar....
    Cevapla
  • Sahipkıran 4 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi bu adamı dokuz değil doksan köyden kovarlar... Bay kemal ve avanesi rahatsız oldu... Ha bir de sosyal medya trollerini de...
    Cevapla
  • Çiçek 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP hdp bunlar Türkiye nin başlıca düşmanıdır Tek dertleri pkk ABD ve İsraile bir olup Türkiye yeyi parçalamak bölmek zaten bunlar soyadlarını degiştirip adlarını degiştirip Türkiye yi sırtından bıçaklamaya. Çalışanlar pkk terörist görmedik lerini Kametalarda söylemiştir bir CHP yani Türkiye yalancı Türkiye onlara göre kötü Türk halkı uyan içeride en büyük düşman CHP HDP pkk ve Ermeni yahudi dinsiz hepsi içer de Türkiye yi böl e derdinde Dua Edin bizim En ÖNEMLİ SİLAHIMIZ DUA MIZ TÜRKİYE
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi