Bursa Büyükşehir Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel klip hazırladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı hazırladığı kliple kutladı. “Kolay Olmadı” sözü ile başlayan, Kurtuluş Savaşı döneminde, 96 yıl önce cephede Türk askeri ile  kadınların yaşadıkları zorlukları günümüzle kıyaslayarak anlatan klipte Başkan Alinur Aktaş’ın mesajına da yer verildi. Aktaş mesajında, “Bugün yaşadığımız rahatlığın kaynağı dün tüm zorluklara göğüs gerenlerde saklı. Kolay olmadı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, şehit ve gazilerimizi saygıyla, minnetle anıyorum. Cumhuriyetimizin 96. yılı kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • seldur 29.10.2019 12:29
    İyi güzelde birde askere sol eliyle yemek yedirmeseydiniz daha iyiydi.Tarihi Türk filminde atın üstünden uçak geçmesi gibi bir acemilik olmuş.
  • yasin 29.10.2019 12:18
    Şanımıza yakışır bir klip fakat ECDADIMIZ ÖMRÜNDE SOL ELİYLE YEMEK YEMEMİŞTİR.DİKKATTEN KAÇMAMASI GEREKEN BİR AYRINTI..!
  • Çiçek 29.10.2019 11:57
    Dedelerimizin nenellerimiz in emeklerini boşa çıkartmadan bu memleketi koruyup sahip çıkmayı her Müslüman din kardeşime bize Türk milletine nasip etsin inşallah bizden sonra gelecek nesilde ondan sonrakine kıyamete kadar Allahın izniyle emanete sahip çıkan kullarından olmayı bilmeyi bize nasip et. ALLAHIM. inşallah
  • sems 29.10.2019 09:41
    Evet hiç kolay olmadı. Yıkmak için uğraşanlar içinde hiç ama hiç kolay olmayacak. Bu kutsal inanç bu aziz milletin genlerinde var.
  • sems 29.10.2019 08:47
    29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlu olsun. Cumhuriyeti ve kuranları görmezden gelip Cumhuriyetin tüm faziletlerinden de faydalanarak tek satır etmeden vede bir telefon operatörün kutlamasının arkasına sığınan sözde vatan sever Türkiye,Akit,Diriliş Postası,Milat,Milli Gazete,Yeni Söz,Analiz,Doğru Haber ve Star gazetelerini lanetle kınıyorum.
Daha fazla yorum görüntüle