PKK ürür Türkiye yürür

Haber7.com yazarlarından Esra Elönü, Barış Pınarı Harekatı ile elde edilen başarıyı ve bu harekatı hazmedemeyenlerle ilgili bir köşe yazısı kaleme aldı.

PKK ürür Türkiye yürür
PKK ürür Türkiye yürür
GİRİŞ 29.10.2019 11:53 GÜNCELLEME 29.10.2019 12:02
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İşte Esra Elönü'nün o köşe yazısı:

 

 

Kervan sahibiyiz. Kuyulara seslenmişiz göğe çekilmiş Yusuflar, Yakup’lara Fetih fetih teselli olmuşuz. Eteğiyle papatyalar süpüren kız çocuklarına rahat uykular örmüşüz. Gökten taş toplayan küçük askerlere yol kenarında sarılmayı bekleyen Mehmed’in evlatlarına baba kucağı getirmişiz.

Taşın altına elimizi öyle bir koymuşuz ki toprağın sinesine sevinç olmuşuz. Pusuya yatanlara kabus, kıyama duranlara duadan kalkan olmuşuz. İtler kervana hırladıkça yürüyüşümüz toprakta mühür. Sana karşı bütün zalimler birleşiyorsa sen bin mazlumun sevdiğisin. Sana karşı bütün köpekler birleşiyorsa senin bıçağın onların kemiklerine dayanmıştır. Ve sana kurulduysa bu haçlı senin bir secden onlara oyun zalime meydanda boyun bıraktırır.

 

 

Biliyoruz kuduruyorsunuz ama haklısınız kudurun .. O can yakarken o her halayınıza bir mazlumun canını doladığınız itliğinizle kudurun. Bu başarıyı göremeyen PKK gözlüklü kör yal tabakları da kudursun. Mecliste HDP denilen  kravatlı şarjörler de  kudursun. Bugün bayrağımızın dalgası Oslo’da sizi delirtiyorsa o bayrağın altında evlatsız kalan babaların yaraları sarılıyordur.

En büyük nefesle Ya Kahhar çekiyoruz ciğerlerimize. Öfkeden diş kırıyoruz lakin onların çarkı sırıtıyor yüzümüze.   Şimdi gelelim ekran koruyucuları analarının  eteği olan dağ enteli yazarlara. Her defasında kan cıvığı yazıları ve entel ahkamlarıyla fener tutulmuş lakin dağa küsmeyen tavşan imajıyla sabır sınayan yazarlara gelelim.

Orada burada Katil devlet diyen Aslı Erdoğan'ın geç ergenliği zekasında rutubet yapmış . İlkokullarda ideolojik baskıdan bahsetmiş.. Sen zamanında cerahat yuvası FETÖ okullarından bahsediyorsan olabilir..

Yahu Nobeli almak için şerefinizi önüme sayın deseler, battal boy çöp torbası içinde şerefinizi bırakır gelirsiniz ki zaten o şerefi bir türlü bünyenize sabitleyemediniz.

Ey! Yerde mayın döşeyip göğün rahmetini unutan şeref züğürtleri ! Ey! Devirdiğini zanneden kinden kaleciler, kursağınızda kalan heves leşini nereye gömdünüz? Nereye kaçıyorsunuz?

Bak bu zafer bu da attığınız ok!

 Zafer kimin elinde ok kimin cebinde paslandı!

YORUMLAR 13
  • gökhan ay 4 yıl önce Şikayet Et
    Destansı bir yazı olmuş
    Cevapla
  • vatan. 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc razı olsun.Rabbim cesaretini artirsın.
    Cevapla
  • İZMİRLİ SEZEN 4 yıl önce Şikayet Et
    Hislerime tercüman oluyor ALLAH CC razı olsun.
    Cevapla
  • süleyman 4 yıl önce Şikayet Et
    Esra hanımın yazıları, şiir gibi. Çok seviyorum gerçekten. Allah razı olsun
    Cevapla
  • Yusuf Özgeç 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu güzel sanat eserini kim yazdı ise bilmeyi canı gönülden isterim. Boğazından bir lokma haram geçmemiş sanırım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor