Van ve Erzurum'da kaza: 6 ölü, 4 yaralı

VAN- Başkale karayolunda minibüsle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Van'daki hastanelere sevk edildi. Erzurum'da meydana gelen kaza sonucunda ise 3 kişi hayatını kaybetti.

GİRİŞ 30.10.2019 17:42 GÜNCELLEME 30.10.2019 17:43
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 14.00 sıralarında Van- Başkale karayolunun 70'inci kilometresinde meydana geldi. Van'dan Hakkari yönüne giden 07 AEZ 433 palakalı minibüs, karşı yönden gelen 30 AAD 321 plakalı otomobil ile çarpıştı. Otomobilin yol kenarındaki şarampole yuvarlandığı kazada 3 kişi yaşamını yitirdi, 4 kişi yaralandı. Yaralılara ilk müdahaleyi yoldan geçen araç sürücüleri yaptı. Olay yerine yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edilirken, araçlarda sıkışan ve güçlükle çıkartılan yaralılar, Van'daki çeşitli hastanelere sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

 

 

ERZURUM'DA DA AYNI ACI

Edinilen bilgiye göre, Aşkale ilçesine bağlı Çayköy yakınlarında meydana gelen kazada direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıkan otomobil, Serçeme köprüsünden bataklığa uçtu. Remzi Delibaş (70) yönetimindeki plakası belirlenemeyen otomobilde bulunan eşi Nevin Delibaş (57) ve kızı Derya Delibaş (29) hayatını kaybetti. Sabah saatlerinde meydana geldiği belirtilen kaza akşam saatlerinde bölgede çalışan iş makinesi operatörü tarafından fark edilerek güvenlik güçlerine bildirildi. 112 ve itfaiye ekipleri bölgeye gelince bataklığa saplanmış otomobile ve içindeki 3 cansız bedene ulaştı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Erzurum'daki kazadan görüntü

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • Mert 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet her şoferin başına bir trafik polisi dikemez değilmi sen o kullandığın aracı başıboş bırakırsan ilk fırsatta o araraba şifrenin canını alır.
    Cevapla
  • Yilmaz 4 yıl önce Şikayet Et
    ezberlenmis bos laf. isteseler önüne gecerler. ugrasmak isteyen kim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu!
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak