Lise öğrencisinin feci ölümü

Bursa'da okul servis minibüsü kaldırımda yürüyen öğrencilerin arasına daldı. Okula giden 15 yaşındaki lise öğrencisi İskender Şimşek hayatını kaybederken, 2 öğrenci yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Amatör olarak futbol oynayan genç kaleci Şimşek'in sosyal medya hesabından 2 yıl önce yaptığı 'Anneme sözüm var. Onu villalarda yaşatacağım' paylaşım ise yürekleri dağladı.

Lise öğrencisinin feci ölümü
Lise öğrencisinin feci ölümü
GİRİŞ 31.10.2019 07:36 GÜNCELLEME 31.10.2019 07:36
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bursa'nın Mudanya İlçesi'ne bağlı Bademli Eski Mudanya Caddesi üzerinde kan donduran bir trafik kazası meydana geldi. Birçok okulun bulunduğu bölgede bir öğrenci servisi sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, kaldırımda bulunan öğrencilerin arasına daldı. Bu sırada kaldırımda bulunan ve okuluna 30 metre kalan Final Okulları öğrencisi İskender Şimşek (15),servisinden kaçamayarak minibüsün altında kaldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

İHA'da yer alan habere göre ağır yaralanan Şimşek'e ilk olarak çevredekiler yardıma koşarken, Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırılan Şimşek, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Servis şoförü kaza sonrası gözaltına alınırken, bölge sakinleri ise yaşanan kazalara isyan etti. Yaşanan kaza anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. 

"ANNEME SÖZÜM VAR" PAYLAŞIMI

Öte yandan feci kazada yaşamını yitiren Şimşek'in sosyal medya hesabından 2 yıl önce yaptığı paylaşım ise yürekleri dağladı. Amatör olarak kalecilik yapan Şimşek, çıktığı bir karşılaşma öncesi çekilen fotoğrafını paylaşarak, altına da 'Anneme sözüm var. Onu villalarda yaşatacağım' notunu düştü. 

ARKADAŞLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU

Final Okulları'nda acı haberi alan öğrenci arkadaşları da gözyaşlarına boğulurken, jandarma ve Cumhuriyet Savcılığı'nın başlattığı soruşturma ise sürüyor.

YORUMLAR 4
  • 57.Alay 4 yıl önce Şikayet Et
    Sorun cep telefonu
    Cevapla
  • Adanalı 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu dolmuş otobüs minibüs taxi ve servis şoförleri çok sıkı denetim altına alınmalı psikolojik testlere tutulmalı yeter artık ülkemiz çağdışı taşımacılık sistemleri ile maalesef halen boğuşuyor.
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Herkes şoför oluyooo maalesef kolay ehliyet verilmemeli dolmuş servis şoförleri kaliteli eğitimden gecirilmeli
    Cevapla
  • Hacı arif 4 yıl önce Şikayet Et
    malesef gençliğin idealleri, hedefleri, hayalleri hep materyalist ve bencil. Villada otursan ne oturmasan ne. Çocuklarımıza zengin olma fikrini aşılıyoruz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...