Esra Elönü yazdı: Tahliye nedeniyle hakikate kapalıyız

Haber7.com Yazarı Esra Elönü, son dönemde tartışma konusu olan Bülent Arınç'ın verdiği röportajda "Evinde ihraç edilmiş Danıştay Daire Başkanını temizlik yaparken görünce kahroluyorum" sözlerine büyük tepki göstererek köşesine taşıdı.

Esra Elönü yazdı: Tahliye nedeniyle hakikate kapalıyız
Esra Elönü yazdı: Tahliye nedeniyle hakikate kapalıyız
GİRİŞ 05.11.2019 11:26 GÜNCELLEME 05.11.2019 11:26
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Bülent Arınç'ın, FETÖ'cülere karşı bu acınası tutumu büyük bir tepki ile karşılanırken konu ile ilgili Esra Elönü de çarpıcı bir köşe yazısı kaleme aldı.

 

İşte söz konusu köşe yazısı:

Kalbini korkak alıştırma kinin diri kalsın. Dilini korkak alıştırma buğz unutulmaz. Gözünü korkak alıştırma senden 15 Temmuzu unutmanı istiyorlar onlara karşı kör ol ve gözlerinin şahit olduğu o geceyle her gün göz göze gel.

 

Bülent Arınç en sonunda bana cübbe giydireceksiniz diyordu 15 Temmuz yetimleri için öksüzleri için giymesini umduğumuz o cübbeyi neredeyse tellallığına soyunduğu FETÖ cerahatlerine giydirecek.

Verdiği röportajda evinde ihraç edilmiş Danıştay Daire Başkanını temizlik yaparken görünce kahroluyomuş. Sevinebilirsiniz Bülent Bey temizliğe gideceği ev sayısı çoğalıyor. Üç adet tahliye nedeniyle hakikate kapalıyız. Hakikat kir tutmaz Eyvallah lakin kirli de olsa temizliği sizin aklamaya çalıştıklarınız yapmasın bir zahmet! Bırakın da ona 251 şehidin ruhu karar versin.

Kendinizi ne zannettiğinizi bilmiyorum ama halkı aptal yerine koyduğunuz kesin. Kibir alçakların takozudur. Ve ancak alçaklar gönlü yüce olanlarla aynı seviyeye gelmek için takoz kullanır. 15 Temmuz öncesi FETÖ cerahatleri otel olarak kullandıkları kibirlerine gübre kadar kalan bedenleri için neredeyse kira ödüyorlardı o derece .

Siz aslında her şeyi çok iyi biliyorsunuz. Sizi eleştirenlere karşı o tevazu görünümlü taramalı dilinizi kullanıyorsunuz lakin şerefli milleti tarayan şerefsizleri aynı hiddet ve öfkeyle kınadığınıza şahit olmadım .. Kusura bakmayın ya da bakın zaten kendi camianızın kusur bakım servisi size ait!

Bence siyasi ayağınızı alçıya alın ve düşünün. İster hiddetlenin hukuk kitaplarını boca edin, ister su kaynatın sinirden buharınızdan göz gözü görmesin siz adaletin gurbetinde kalmışsınız!  Ve bence makyajınızı kim yapıyorsa ona söyleyin o üstenci o insanları aşağılayan tavrınıza pudrayı fazla bassın çünkü siz küçük dokunuşlarla kapatamıyorsunuz biz görüyoruz.

Tahliyelere gelince.

Kendi aranıza hoş gelmiş olabilirsiniz lakin daha kundaktaki bebeğinin adını kulağına fısıldamadan selası verilen 15 Temmuz şehit babalarının şehadetleri üzerine yemin olsun ki size vicdanı, size adaleti, size vatanın manasını Temmuz temmuz hatırlatmaya devam edeceğiz.

Siz özgürsünüz ama 15 Temmuz anneleri evlat yokluğunda , yetimleri baba yokluğunda, öksüzleri anne yokluğunda müebbet . Bunu asla unutmayacağız .

YORUMLAR 95
  • behlül 4 yıl önce Şikayet Et
    bir dönem iktidar olma yolunda binlerce masumun hakkını ünüversite sınavlarında, askeri okul sınavlarında yiyerek; danıştay,hakim, doktor, avukat, general, subay gibi bir çok meslek alanlarında kendi adamlarını yerleştirmiş ve yetiştirmiş bu terörist gruba içim sızlıyor diyen adamın vicdanından şüphe duyarım. içlerinde dürüst olmak, şerefiyle yaşamak isteyen gelsin itiraf etsin....
    Cevapla
  • Ekber 4 yıl önce Şikayet Et
    Su bulanmadan durulmaz, hadsizlere haddini bildirmek lazım, milletin gevşekliği de kahrediyor.
    Cevapla
  • Ayışigı 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazari tebrik ediyorum az bile yazmiş bülent arınca söylenecek çok seyler var
    Cevapla
  • MetehanGülsah 4 yıl önce Şikayet Et
    meclis bombalanmış 250 şehit verilmiş onlar için üzülmüyorda khk lılara üzülüyor ne diyeyim Allah ıslah etsin
    Cevapla
  • Menekşe tursun 4 yıl önce Şikayet Et
    Seni Allaha havale ediyorum Bülent Arınç.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstiklal'deki bombalı saldırı davasında karar verildi
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak