Kocaeli'de zabıta ve vatandaşlar arasında arbede yaşandı. Kaldırım işgali ve seyyar satıcılarla mücadele etmek isteyen ekiplere vatandaşlar tepki gösterdi.

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde kaldırım işgali ve seyyar satıcılara yönelik denetim gerçekleştiren zabıta ekipleri ile vatandaşlar arasında arbede çıktı.

Olay dün öğlen saatlerinde Gebze Şehit Numan Dede Caddesi eski Cuma pazarı mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Şehit Numan Dede Caddesi üzerinde iş yerleri ve seyyar satıcıların kaldırım işgali yaptığı şikayetleri üzerine harekete geçen zabıta ekipleri denetim gerçekleştirdi. Cadde üzerindeki tüm iş yerlerini denetleyen ekipler, kaldırım işgaline neden olan malzemeleri toplayarak araçlara yükledi. Seyyar satıcılara ait tezgah ve araçları toplayan ekipleri gören bazı vatandaşlar ise duruma tepki gösterdi. Tepki gösteren vatandaşlar ile kalabalık zabıta ekipleri arasında kısa süreli arbede yaşandı.

Amatör kameralar tarafından görüntülenen arbede anlarında, seyyar satıcı tezgahına el koyan zabıta ekiplerine vatandaşlar tepki gösteriyor. Tepkisini sürdüren bir vatandaş ile zabıta ekipleri arasında kısa süreli arbede yaşanıyor. Vatandaşların araya girmesi sonucu olay yatıştırılıyor.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Vatandaş 09.11.2019 00:04
    Kimse kimseye durup dururken dayak atmaz ..küfür etti dayağı yedi.zabita kamu görevini yerine getiriyor.isini yapsa tepkili yapmasa tepkilisiniz..az ayarınız olsun ..bırakın da adamlar işini yapsın.sizlerde zabita ya işiniz düştüğünde arıyorsunuz..ikiyüzlü olmamak gerek
  • zafer gülten 08.11.2019 22:49
    zabıtanın müdahelesi halk satıcılardan rahatsız olduğu için değil,çevredeki dükkan esnafının şikayeti yüzünden,isportacıların magazadaki 100 tl lik malı,isportacının tezgahında yarı fiatına kadar düşük satması esnafın işine gelmiyor,zabıtanın cebine beşon kuruş koyup isportacıların üstüne salıyorlar.
  • Mervan 08.11.2019 19:33
    Çok ayıp zabıta kim oluyor da milleti dövmeye kalkıyor bir değil iki değil daha ne kadar devam edecek
  • Hasan Hüseyin 08.11.2019 18:25
    Yürüyecek yer kalmadı be zabıtaya helal olsun esnafın dükkandan çok dışarda malzemesi var
  • Çiçek 08.11.2019 18:16
    Bazı zabıtalar gerçekten çok acımasız simit satan poça satan çorap satan insanları dövmeye ne hakkınız var yada kovalamaya ben şait oldum 1 2 3 kişi zavallı adamı dövüyorlar Dı namusuyla ekmek kazanmak isteyene fırsat verin destek olun milleti işsiz gücsüz bırakmayın ki her kes ekmegini kazansın deyilmi
Daha fazla yorum görüntüle