Beşiktaş’ta özel halk otobüsünün durağa dalması sonucu 1 kişinin öldüğü, 12 kişinin yaralandığı kaza anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Beşiktaş’ta 3 Kasım günü saat 16.30 sıralarında yaşanan kazada, güzergahı dışında Ortaköy istikametine doğru ilerleyen Necdet K. idaresindeki 34 AJ 7572 plakalı özel halk otobüs henüz belirlenemeyen bir sebeple kontrolden çıkarak Bahçeşehir Üniversitesi Otobüs Durağı'na dalmıştı. Kazada hastaneye kaldırılan 1 kişi hayatını kaybetmiş, 12 kişi de yaralanmıştı. Kaza sonrası kaçmak isteyen sürücü Necdet K. kendisini durdurmak isteyen bir kişiyi de kolundan bıçakla yaralayarak denize atlamış ve polis ekipleri tarafından çıkartılarak gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemlerin ardından Necdet K. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Kazadan günler sonra, özel halk otobüsünün durağa daldığı o dehşet anlarına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde, yoğun bir kalabalığın durakta beklediği ve özel halk otobüsünün durağa daldığı görülüyor.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • sinan 09.11.2019 16:39
    o ha bu nasıl bir şey
  • Guaidoglu 09.11.2019 14:28
    Hersey cok cok güzel oluyor
  • izmir 09.11.2019 13:05
    otobüs şöferleri genelde yola sarkan yolcuları sevmezler.ancak burda şöferin kafa dengesi bozuk gibi bir hal var veya hap kullanmış olabilirmi aceba durak tıklım tıklım öyle girilirmi yavaşlayacağına hızla giriyor.
  • mert 09.11.2019 12:06
    Bildiğin bilinçli dalmış durağa hiç kontrolünü kaybetmişe benzemiyor
  • vatandaş rıza 09.11.2019 11:05
    yorumlara bakıyorumda ne kadar zalim vicdansız merhametsiz insanların çokluğunu görünce içim ürperiyor ne zaman vazgeçeceksiniz yargısız infaz yapmaktan duyduklarınızla değil şahit olduklarınızla yargılayın insanları araç geç geldi diye şoförle kayganın sonucunda güzergahı olmayan bir yerdeki durağa giriyor otobüs normalde yıldız tarafına sapması gerekirken saldırı sonucu beşiktaş ortaköy tarafındaki durağa giriyor şoföre saldırdıkları için şoför durağa girdiğinin farkında bile değil geri zekalılar sonrada şoför çıldırıyor kendisine saldıranlara bıçak çekiyor dışarıdaki vatandaş şoföre saldırıncada kendini ölmek için denize atıyor. ..
Daha fazla yorum görüntüle