İğrenç olay: 9 yaşındaki çocuğu taciz etti

İstanbul Pendik'te iğrenç bir olay yaşandı. 9 yaşındaki erkek çocuğunu kandırarak ormanlık alana götüren, sonra da taciz eden şahıs kayıplara karıştı. Polis, zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

GİRİŞ 12.11.2019 09:46 GÜNCELLEME 12.11.2019 09:59
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Pendik’te bir kişi, 9 yaşında olduğu öğrenilen erkek çocuğunu kandırarak ormanlık alana götürdü. Çocuğu taciz eden şahıs kayıplara karışırken çocuğun olayı ailesine anlatmasıyla iğrenç olay ortaya çıktı. Şahsın çocuğu götürdüğü anlar kameraya yansıdı.

 

 

Pendik’te geçtiğimiz günlerde yaşanan olayda, iddiaya göre bir şahıs, 9 yaşındaki bir erkek çocuğunu kandırıp ormanlık alana götürdü. Şahıs, boynuna kolunu doladığı çocukla bir süre gezdikten sonra götürdüğü yerde çocuğa cinsel tacizde bulundu. Şahıs daha sonra çocuğun yanından ayrılarak uzaklaştı. Daha sonra olaydan haberdar olan çocuğun ailesi durumu polise bildirdi.

Polisin olayla ilgili çalışmaları devam ediyor.
Sapığın, çocuğu götürdüğü anlar kameralara saniye saniye yansıdı. Görüntülerde şahıs ile çocuk yolda yürüyorlar, şahıs çocuğu götürüyor. Daha sonra şahıs tek başına sokakta yürüyor.

 

 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 16
  • sami 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle suçlar ilahi kurallara göre cezalandırılsaydı,cezası mutlak ölüm olurdu, o kişi de buna cesaret edemezdi, çözüm yanlış yerde aranıyor
    Cevapla
  • ucrun 4 yıl önce Şikayet Et
    böyle sapıkların yaşaması topluma ve insanlığa zarardır... idam idam idam...
    Cevapla
  • abdullah 23 4 yıl önce Şikayet Et
    adalet,adalet,adalet öldü başımız sağ olsun.bu sapığın kurşuna dizilmesi lazım.çünkü bu hasta yarın başkasına da aynı hareketi yapacaktır.
    Cevapla
  • adil 4 yıl önce Şikayet Et
    gebertin bu yaratigi bu suçlara idam gelsin
    Cevapla
  • DELULER 4 yıl önce Şikayet Et
    Yakalasa ne olacak bu hakim ve savcılar serbest bırakır o yüzden boşuna zahmet edip yakalamayın.
    Cevapla
  • garip 4 yıl önce Şikayet Et
    Hakimin savcının suçu değil ki! Onların ''bence çok ahlaksızca bir şey,buna şu kadar yıl verelim de içeride düşünüp akıllansınlar'' demek gibi istedikleri cezayı vermeye yetkileri yok ki! Yasalar ne diyorsa onu yapıyorlar. Gerekçeli karara ne yazacaklar! Yasalar değişmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar