Erdoğan'ın yeni danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu atandı. Şeyda Nur Karaoğlu kariyeriyle dikkat çekiyor.

Erdoğan'ın yeni danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu
Erdoğan'ın yeni danışmanı Şeyda Nur Karaoğlu
GİRİŞ 12.11.2019 19:58 GÜNCELLEME 12.11.2019 20:00
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı ve Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu ile bazı bakanlıklara ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı. Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu atandı.

 

 

KARİYERİ

Rize Çayelili olan Şeyda Nur Karaoğlu, 2011–2014 yılları arasında Londra Üniversitesi'nde bulundu. Jean Monnet Fransız Lisesi'nin ardından Harvard Üniversitesi ve Colombia Üniversitesi'nde eğitim gördü. Şeyda Nur Karaoğlu, pazarlama uzmanı olarak biliniyor.

Rize Çayelili Şeyda Nur Karaoğlu; 2011–2014 yılları arasında Londra Üniversitesi'nde bulundu. Jean Monnet Fransız Lisesi'nin ardından Harvard Üniversitesi ve Colombia Üniversitesi'nde eğitim gördü. Şeyda Nur Karaoğlu, pazarlama uzmanı olarak biliniyor. George Washington Üniversitesi'nde 2018 yılında İslamafobi ile alakalı makale kaleme aldı.

 

 

BAŞKAN ERDOĞAN'DAN ATAMA!

Cumhurbaşkanlığı, Bilgi Edinme Değerlendirme Kurulu, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Cumhurbaşkanı Danışmanlığına Şeyda Nur Karaoğlu atandı.

YORUMLAR 23
  • Konyali 4 yıl önce Şikayet Et
    Bilgili ve akil insanlar sadece Lazlar değil! Başkan sen Türkiyeli sin!...
    Cevapla
  • hanzala 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekten Allah size, emanetleri ehil olanlara vermenizi ve her ne zaman insanlar arasında hüküm verecek olursanız, adaletle hükmetmenizi emreder. Evet Allah size ne güzel öğüt veriyor. Allah mutlaka herşeyi işiten ve herşeyi görendir. Nisa 58
    Cevapla
  • yasin 4 yıl önce Şikayet Et
    hemide rizeli uşağum...hayırlı olsun vatana millete
    Cevapla
  • Muhammet 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir keresinde dikkatimi çekti biz halk arasında hangi konuyu konuşursak 1-2 gün sonra Reis o konuyu gündeme taşıyor ve el atıyordu. O zaman dedim ki Reisin mutlaka halk arasında da danışmanları var.İkinci husus koskoca cumhurbaşkanı yanına danışman olarak alacağı adamı bilmiyor biz biliyoruz. Bu kardeşimizi ne kadar tanıyoruz. Danışman Reisten bilgili bir Profösör olacak diye bir kaide yok böyle gençlerde olacak ki gençler ne ister bilesin. Yani buz dağının görünen tarafından daha çok tabanı var.
    Cevapla
  • Kalkan balığı 4 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul sözleşmesi aile kavramını yok etti acil olarak bu konuda bir şeyler yapılmalı bence
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Premier Lig ekibi gözünü kararttı! Galatasaray'a Barış Alper Yılmaz piyangosu