Fatih Bulut'a kötü haber!

Niğde Emniyet Müdürlüğü, şarkıcı Fatih Bulut hakkında soruşturma başlattı.

GİRİŞ 13.11.2019 14:52 GÜNCELLEME 13.11.2019 15:17
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Şarkıcı Fatih Bulut'un Niğde’de katıldığı asker eğlencesinde silah kullandığı görüntülerin yayınlanmasının ardından Niğde Emniyet Müdürlüğü soruşturma başlattı.

 

 

Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması suçundan başlatılan tahkikatla ilgili Emniyetten yapılan açıklamada, ''Emniyet Müdürlüğümüzce yürütülen sanal devriye ve sosyal medya araştırmalarında, ses sanatçısı F.B.’nin ilimiz merkezinde yeğeninin asker uğurlama eğlencesinde havaya silahla ateş etme görüntülerinin tespit edilmesi üzerine, konuyla ilgili olarak adli makamlardan alınan talimatlar doğrultusunda 'Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması' suçundan 12.11.2019 tarihinde gerekli tahkikata başlanmıştır'' denildi. 

YORUMLAR 6
  • Yım 1 hafta önce Şikayet Et
    Asıl gör bak'ı unut
    Cevapla
  • bulut prodakşın 4 yıl önce Şikayet Et
    havada bulut fatihi unut
    Cevapla
  • diloşcuk 4 ay önce Şikayet Et
    Asıl bas bas sızın olayım'ı unut. Karga gibi söylüyor ve story'imde zerrin özer'in ve semicenk'in şarkıları gibi sürekli çıkıyor.
    Cevapla
  • Rebelboy1903 4 yıl önce Şikayet Et
    İçi Boş İnsanlar Medya ve İnternet Yardımıyla Meşhur Olunca Böyle Oluyor... Emek Harcayarak Ün Kazananlarda Bunları Göremezsiniz... Bunlar Damdan Düşme Ünlüler
    Cevapla
  • yunus 4 yıl önce Şikayet Et
    Meşhur olamayanlar,parayı kestirmeden kazanma arzusu içinde olanlar illa ki bir sansasyonel iş peşinde koşuyor devir çok tehlikeli bir yere gidiyor. Her şey o kadar ucuz oldu'ki baktın sanatçısın? hemen meşhur birine laf giydiriyorsun yada bu sanatçı?gibi toplum hayatını riske edecek davranış sergiliyorsun ertesi gün haberlerde 1 numarasın.Zaten soruşturma açılsa da ne oluyor ki hepsi gidip ifade vermekten öteye gitmiyor.
    Cevapla
  • Gurbetci Genc 4 yıl önce Şikayet Et
    ozmn ülke genelinde dügünlerde silah yasaklansin! Bazilari düügnlerde makinali tüfekle sıkıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması