Karaköy'deki çirkin olayda yeni gelişme!

Karaköy'de yolda yürüyen başörtülü G.İ.'yi darp eden, daha sonra ağza alınmayacak küfür ve hakaretlerde bulunan kadın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

GİRİŞ 16.11.2019 12:31 GÜNCELLEME 18.11.2019 10:46
Bu Habere 262 Yorum Yapılmış

Karaköy'de dün meydana gelen olayda yolda arkadaşıyla yürüyen G.İ.'nin yanından geçen bir kadın, genç kızı darp etmişti.

 

ADLİYE'YE SEVK EDİLDİ

Gözaltına alınan şüpheli ifadesi için Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü. Buradaki, işlemleri tamamlanan kadın, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra, adliyeye sevk edildi.

KARAKÖY'DE NELER YAŞANMIŞTI

İstanbul Karaköy'de başörtülü kızlara yumrukla saldıran kadının görüntüleri ortaya çıktı. Kadın aynı gün içerisinde Sirkeci Marmaray İstasyonunda vatandaşlarla tartışıp, küfürler savurduğu da ortaya çıkmıştı.

Adliyeye sevk edilen saldırganın gülerek poz vermesi tepki çekti.

OLAYDAN SONRA YAKALANMIŞTI

Karaköy'de yolda yürüyen başörtülü kadına, yanından geçen provokatör kadın yumruk atıp baş örtüsünü çekmeye çalışmıştı. Büyük tepki çeken görüntülerin ardından Bakan Soylu, Karaköy’de başörtülü öğrencilere saldıran provokatörün İstanbul Emniyeti tarafından gözaltına alındığını açıklanmıştı.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Genç kızın başörtüsüne yapılan saldırı, sosyal medyada da gündem oldu. Twitter'den binlerce paylaşım yapan vatandaşlar saldırıya tepki gösterdi.

Karaköy'de başörtülü kadınlara yapılan saldırı sonrası Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, "Bu ayrımcı zihniyet, çağ dışı nefret tutumu hiç bir zaman emeline ulaşamayacak" dedi.

Bakan Soylu "Karaköy’de başörtülü öğrencilere saldıran provokatör, İstanbul Emniyetimiz tarafından gözaltına alındı" dedi.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 262
  • Seref 4 yıl önce Şikayet Et
    İNŞAALLAH böyle haçlılara karşı yeniden bir kurtuluş savaşı yapmak zorunda kalmayız diyeceğim ama şu anda zaten örtülü bir kurtuluş savaşı veriyoruz bakarmısınız son 35 yıl zaten malum da hele şu son 5 yıldır yaşadıklarımıza bakarsak ne dediğim daha iyi anlaşılır şimdi kaleyi içten almağa çalışıyorlar.
    Cevapla
  • Sez 4 yıl önce Şikayet Et
    O kadar alçaksın ki sana çukur desem çukura hakaret olur haçlı artığı bu zihniyeyte olan kim varsa sıfatı zamiri önemli değil hepsi haçlı uşağıdır artığıdır.
    Cevapla
  • Ozcan 4 yıl önce Şikayet Et
    Uzun bir sure icerde kalirsa akli basina gelir
    Cevapla
  • xfjdyj 4 yıl önce Şikayet Et
    Şuna bak bide pis pis sırıtıyor ukala halt etmiş sanki
    Cevapla
  • Mehmet Ali 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah islah eylesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya duyurdu! Diyarbakır ve Mardin belediyelerine müfettiş görevlendirildi
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti