MSB'den son dakika açıklaması: PKK/YPG 800 DEAŞ'lıyı serbest bıraktı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye, DEAŞ ile göğüs göğüse savaşan tek NATO ve Koalisyon ülkesi olarak Suriye ve Irak’ta 4000’den fazla DEAŞ’lıyı etkisiz hale getirirken, PKK/YPG terör örgütü ise Tel Abyad Hapishanesi’ndeki en az 800 DEAŞ’lıyı serbest bıraktı" denildi.

MSB'den son dakika açıklaması: PKK/YPG 800 DEAŞ'lıyı serbest bıraktı
MSB'den son dakika açıklaması: PKK/YPG 800 DEAŞ'lıyı serbest bıraktı
GİRİŞ 17.11.2019 17:44 GÜNCELLEME 17.11.2019 18:57
Bu Habere 42 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

 

 

DEAŞ tehdidine yüzlerce kayıp vermiş bir ülke olarak Türkiye, bu teröristler ilk ortaya çıktığından itibaren onlarla tereddütsüz bir iradeyle arazide yüzleşmiş tek ülkedir.

Türkiye, sahada DEAŞ ile göğüs göğüse savaşan tek NATO ve Koalisyon ülkesi olarak Suriye ve Irak’ta 4000’den fazla azılı DEAŞ’lıyı etkisiz hale getirirken, PKK/YPG terör örgütü ise Tel Abyad Hapishanesi’ndeki en az 800 civarı DEAŞ’lıyı serbest bırakmıştır.

 

 

Maksadı başta DEAŞ olmak üzere terör örgütlerini bölgeden silip atmak olan olan Barış Pınarı Harekatı ve son dönemde DEAŞ’ın sözde lider kadrosuna yönelik yapılan operasyonlar da kararlığımızın bir göstergesidir. 

YORUMLAR 42
  • bulent 4 yıl önce Şikayet Et
    tiyatroyu bozduk artık içerde kalmalarının bir anlamı yok
    Cevapla
  • Hıdır BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    İkiz kuleler masalı? İŞİD'in hollwood film sahnelerinde hazırlanan kafa kesme görüntüleri? Usama BEN LADİN öldürüldü şeklindeki haberler üzerine kurulu sahte bir medya operasyonlarınaaa şimdi de İŞİD Lideri Bağdadinin öldürülmesi haberleri eklendi. Sonrasında Bağdadinin öldürülmesinde katkısı var denilen kurt köpeği ile REDKİT-TİN TİN denen köpeği misali kovboy havaları?? İşte size koskoca denilen ABD'nin kofti durumu???
    Cevapla
  • ihsan 4 yıl önce Şikayet Et
    pyd deaş kanka değilmi.
    Cevapla
  • Toprak Ayder 4 yıl önce Şikayet Et
    Tasmayı kim tutuyor, yalı kim veriyor? ABD olmadan mümkün degil! Leşlerin yerine devşirme hareketi.
    Cevapla
  • Aydostlu BG 4 yıl önce Şikayet Et
    Deaş,pkk,ypg,ve sayre,tüm terorün parasl ve silâhl yahudi ABD,ingiltere ve AB,geliyor.Bide utanmadan terorü yok edeceklermiş,sahtekârlar sizler,rusya ve esat dahil,sizler sadece sivil halkl vurabilirsiniz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu