Balıkesir'deki kaza bir aileyi hayattan kopardı

Balıkesir’in Edremit ilçesine ateş düştü. Edremit’te bir cami imamı, Çorum’da geçirdiği trafik kazasında anne ve babası ile hayatını kaybetti. Eşi ise kaldırıldığı hastanede yaşama tutunamadı. Kazada, toplamda 4 kişi yaşamını yitirdi.

Balıkesir'deki kaza bir aileyi hayattan kopardı
Balıkesir'deki kaza bir aileyi hayattan kopardı
GİRİŞ 18.11.2019 15:11 GÜNCELLEME 18.11.2019 15:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre kaza, dün sabah saatlerinde meydana geldi. Edremit’ten yola çıkan Fahri Erer’in kullandığı 10 FAD 60 plakalı otomobil, Çorum-Ankara karayolunun 7’nci kilometresindeki kavşakta, kırmızı ışıkta bekleyen Çelebi Çınar idaresindeki 19 ABD 044 plakalı mandalina yüklü tıra çarptı. Feci kazada tırın altına giren araçtaki sürücü ile beraberinde bulunan anne Saliha ve baba Yunus Erer hayatını kaybetti, Hanife Erer ise ağır yaralı olarak kaldırıldığı ambulansla Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

EDREMİT'E ATEŞ DÜŞTÜ

Edremit Kurşunlu Camisi İmam-Hatibi ve Türk Diyanet-Vakıf Sen Edremit ilçe temsilcisi olan ve yakın ilişkileri nedeniyle çok sevilen Fahri Erer’in ailesi ile kazada hayatını kaybetmesi, ilçede büyük üzüntüye neden oldu. Kaza din görevlilerini de yasa boğdu.
Aslen Tokatlı olan anne ve babasını tatil için geldikleri Edremit'ten Fahri Erer’in özel aracıyla memleketlerine geri götürmek için yola çıktıkları öğrenildi. Anne ve baba Tokat Erbaa ilçesinde öğle namazını müteakip toprağa verilirken, imam hatip Fahri Erer ve eşi Hanife Erer’in ise çocuklarının isteği üzerine cenazesinin yarın Edremit’ten kaldırılacağı öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • Nedim 4 yıl önce Şikayet Et
    Ah be fahri hocam ,senin ölüm haberlerini de mi okuyacaktık böyle haberlerden.cok üzdün bizleri yiğit ADAM coook.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Ecel geldimi her söz boşa, Allah rahmet eylesin.
    Cevapla
  • . . . 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Herkes TIR cıya giydiriyor ama görüntüye göre, imam dalmış ve duran tır a arkadan vurmuş. Tır şoförünün kırmızıda durmak haricinde yaptığı birşey yok. ancak araba tırın altına girmemesi için demir muhafaza zorunluluğu olsaydı, kaza bu kadar ağır sonuçlanmayabilirdi
    Cevapla
  • 1980000000000000000 4 yıl önce Şikayet Et
    Tır şoförleri nasılsa bana bşy olmaz hesabıyla araç kullanıyor, diğer küçük araçları ezip geçiyor.
    Cevapla
  • Mustafa 4 yıl önce Şikayet Et
    resme bakda konus
    Cevapla
  • muhammed 4 yıl önce Şikayet Et
    malesef tırların yanların da ve arka tarafında koruma demiri olmadığı müddetçe daha çok insan ölür ayrıca ülkeye sokulan araçlarda hız sınırı olmalı madem max sınır 120+10 tolarens ile 132 oluyor bizde kanun çıkaralım maximum araç hızı 150 olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!