‘Amerika’nın Sesi’'nden skandal 'Türkiye' algısı

Amerikalı VOA (Amerika’nın Sesi) dünyada gerçekleştirilen protestoları skandal ifadelerle haberleştirdi. Dünyadaki protestoları “Dünyanın ve Türkiye’nin 4 bir yanında sokaklar gösteriler ve protestolarla çalkalanıyor.” ifadeleriyle duyuran Amerika’nın Sesi, Türkiye’de de protestolar varmış gibi göstererek algı operasyonuna soyundu.

‘Amerika’nın Sesi’'nden skandal 'Türkiye' algısı
‘Amerika’nın Sesi’'nden skandal 'Türkiye' algısı
GİRİŞ 19.11.2019 20:38 GÜNCELLEME 19.11.2019 20:38
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin harekatın öncesinde ve sonrasında gösterdiği kararlı duruş sahada ve masada kazanılan zaferler ile sonuçlandı. Türkiye'nin hamleleriyle Amerika ve Batı'nın Suriye oyunu bozuldu. Batı medyası bu operasyonun ardından algı oyunlarını ve manipülasyonlarını daha da artırararak Türkiye'yi hedef aldı.

'TÜRKİYE'DE SOKAKLAR ÇALKALANIYOR'



TÜRKİYE'DE PROTESTO VARMIŞ GİBİ GÖSTERDİLER

Amerikalı VOA (Amerika'nın Sesi) dünyada gerçekleştirilen protestoları skandal ifadelerle haberleştirdi. Dünyadaki protestoları "Dünyanın ve Türkiye'nin 4 bir yanında sokaklar gösteriler ve protestolarla çalkalanıyor." İfadeleriyle skandal bir habere imza attı.

TEPKİLERİN ARDINAN DÜZELTMEK ZORUNDA KALDI

Amerika’nın Sesi, Sosyal medyada gelen tepkiler üzerine o bölümleri revize ettİ.

HABERDE, YANGIN YERİNE DÖNEN FRANSA'NIN 'F'Sİ YOK

Amerikalı VOA haber metninde kullandığı, "Dünyanın ve Türkiye'nin 4 bir yanında sokaklar gösteriler ve protestolarla çalkalanıyor. Halen Hong Kong, Lübnan, Irak, İran, Hindistan ve Gürcistan'da halk sokaklarda çeşitli nedenlerle protesto gösterileri düzenliyor ve güvenlik güçleriyle çatışıyor." ifadeleriyle dünyada gerçekleştirilen protestoları Türkiye'de de varmış gibi gösterme girişiminde bulunurken Fransa'da Sarı Yeleklilerin sokakları yangın yerine çevirmesini ise görmezden geldi..

 

 

YORUMLAR 62
  • ismo 4 yıl önce Şikayet Et
    EYT bahanesi ile sokakları karıştırmanın provasını yapıyorlar. Dikkatli olmak gerek. Ekonomiyi ve hükumeti çökertecekler.
    Cevapla
  • Fatih Hoca 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber çok önemli. Demek ki böyle bir planları var. Millet olarak çok dikkatli olmalı ve böyle oyunlara gelmemeliyiz. Birliktelik çok önemli.
    Cevapla
  • vatandaş rıza 4 yıl önce Şikayet Et
    bu yazılanlar boşa değil bence ülkede karşıklık çıkması için peş peşe birilerine kendini satan islam düşmanları sokaklarda başörtüsülü insanlara saldırtanlar bunlar aynı oyunu biz daha öncede görmüştük fakat ülkemiz bu oyunlara gelmez gelemez bu oyunlar çok çıtır kalıyor çünkü artık bu oyuncular ya geberdiler ya içeride çürüyorlar ya ülkeyi terkettiler yada artık o cesaretleri yok the end..
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin isine gelir türkiyede protestolar karisikliklar olsa
    Cevapla
  • Adnan 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'de yok çok şükür, ama darısı başınıza Amerika...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak