6 ay önce evlenmişlerdi! Av tüfeği ile öldürdü

Manisa'nın Akhisar ilçesinde Nevin N. (31), tartıştığı eşi Alpaslan N. (36) tarafından av tüfeği ile vurularak öldürüldü. Olay sonrası kaçan zanlı polis ekiplerinin yaptığı çalışma sonucunda yakalandı.

6 ay önce evlenmişlerdi! Av tüfeği ile öldürdü
6 ay önce evlenmişlerdi! Av tüfeği ile öldürdü
GİRİŞ 20.11.2019 09:25 GÜNCELLEME 20.11.2019 10:09
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Olay, saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Boşandığı eşinden 2 çocuğu olduğu öğrenilen Nevin N., 6 ay önce Alpaslan N. ile evlendi. Çift arasında evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kanlı son buldu. Kavga sırasında Alpaslan N. av tüfeği ile eşi Nevin N.'ye ateş etti. Nevin N. başına isabet eden saçmalarla kanlar içerisinde yere yığılırken, Alpaslan N. ise olay yerinden kaçtı.

 

 

Silah sesini duyan komşuları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Nevin N.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Genç kadının cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Bu arada olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri, cinayet zanlısı Alpaslan N.'yi kısa sürede yakalayarak gözaltına alındı. soruşturma sürdürülüyor.

 

 

YORUMLAR 8
  • Arife 4 yıl önce Şikayet Et
    İnsan öldürmek bu kadar kolay olmamalı. Gerekli yasal düzenleme en kısa sürede yapılmalı İstemiyorsan boşa gitsin ne diye öldürüyorsun
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    proplem ne olursa olsun insan öldürülmemeli.. bu canilere idam gelemeli..!!!
    Cevapla
  • polo 4 yıl önce Şikayet Et
    hukuk bozuk. yanlış. pozitif ayrımcılkık ölüm getiriyor. insanları byaşayan ölüye getirmeyin. kadın ilk zorlukta eh boşanırım alacağımı da alırım havasuında. ve de öyledir. mahkemeler de ok diyor. sonra erkek canavara dönüşüyür haksızlıklar yüzünden. asıl katledilen pozitif ayrımcılıktan erkeklerdir. boşuna üzüntü. hukuk adaletlşi davranmalı. laf ile kılıçtan keskin sözler saefeden kadınlar erkeklerini canavara dönüştürüyor. gerçek budur. kadınlar bu şekilde katillerini yetiştiriyor. yazık ailelere..
    Cevapla
  • izmir 4 yıl önce Şikayet Et
    önceden 6 ay cicim ayı olurdu şimdi 3 gün cicim ayı sonra ye birbirini oluyor.kadın ile tartıştın bağırdın çağırdın senin gibi birisini istemiyorum dedin defol git de kadında ayrılsın gitsin öldürmek ne diye şimdi düzeldimi ömür boyu hapis al başına belayı herşeyin başı iman-iman-iman dini tam bilen kadın kocasına itaat eder saygı duyar-tutumlu olur-anlayışlı-geçimli tatlı huylu olur ve evlilik devam eder.
    Cevapla
  • aaaaaaaaaaaaaa 4 yıl önce Şikayet Et
    Devlet önlemini almalı millet cinnet içinde avrupadan alının yaşam tarzı uymuyor. sonuç hüsran.. top sakallı, toplumdan tecrit edilmiş yerde yaşayan hukukçular kanun koyucular sosyal bilimciler aydın geçinen örümcek beyinliler AB yaşam tarzı olmuyor işte..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Emekli imam kurduğu sistemle elektrik faturasını 3'te 1 oranında düşürdü
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri