Muharrem İnce'den çok sert açıklama: Bunların hepsi CHP'li

CHP'li Muharrem İnce, 'Beştepe' iddialarıyla ilgili çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. CHP'li Muharrem İnce, "Bu yalan haber çıkınca burada bir tezgah var dedim. Bu açıklamayı Kılıçdaroğlu ile yapsaydık parti yara almazdı. Bu tezgahın sorumluları ortaya çıkarılmalıdır. CHP 82 milyona bu tezgahı kuranı açıklamalıdır" dedi.

GİRİŞ 24.11.2019 15:05 GÜNCELLEME 25.11.2019 14:09
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

Muharrem İnce'nin açıklamalarından satır başları; 

 

 

'DEMEK Kİ ÖNCEDEN BİLİYOR'

Bu toplantıyı neden Ankara'da değil de burada yapıyorum? 5 gündür Türkiye Erdoğan-Trump görüşmesini, ekonomiyi, terörü bitirdi, hiçbir şey konuşulmuyor. Ben bunun böyle olacağını tahmin ettim. Bu yalan haber çıkınca, tezgah var dedim ve tweet atalım, açıklama yapalım dedim. Komplo tezgah var dedim. Sonra Genel Başkan bir televizyon kanalına çıktı. Sayın Genel Başkan 'Şaşırmadım' dedim. Demek ki önceden biliyor, ya yazılacağını ya olayı biliyor. 'Doğrudur, ismi açıklayamam' dedi. Ben 'Eyvah' dedim.

'BEN YALVARDIM'

Çarşamba günü saat 11.23'te genel başkana telefon açtım. 14 dakika sonra bana geri dönüş yaptı. 11.37'de aradı. 8 dakika 19 saniye konuştum. Dedm ki, 'Burada bir yalan var, partimiz yara alacak. Yanınıza geleyim, birlikte görüntü verelim' dedim. Beni yıpratmak için gizli mahviller var bu partide, bu ülkede. 'Sayın Genel Başkanım yanınıza geleyim. Geminin kaptanı sizsiniz. Birlikte açıklama yapalım' dedi. 'Sana haber vereceğim' dedi haber vermedi. Doğrusu 21 Kasım'da birlikte açıklama yapmamızdı. Neden burada yapıyorsun diye hatırlatmak isterim.

Ben görevimi yaptım, partimi gözüm gibi sakınırım. Partime zarar gelsin istemem. Ben partimi gözüm gibi sakınırım adeta yalvardım yapmayın etmeyin bu yalan dedim. 

Bu haber yalan, Muharrem İnce gitmedi, hiç kimse de gitmedi. Derdimiz bu değil. Burası kapandı. 

'BURADA BİR TEZGAH VAR SORUMLULAR ORTAYA ÇIKARILMALIDIR'

Bir tezgah var, bu tezgahın sorumluları açığa çıkarılmalıdır. CHP yönetiminin 82 milyona borcu vardır. Burası CHP, parti içi meselemiz kimseyi ilgilendirmez demek doğru değil. CHP aile, şirket değildir. Siyasi partidir. 

Muharrem İnce 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden beri bir iftira kumpası içinde. Bu iftiraların hepsi CHP Genel Merkezi'nde üretildi. Partideki bir küçük grup tarafından. İnce'den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor. 

'UTANÇ DUYUYORUM'

Ama bu entirikayı çevirenlerden de utanç duyuyorum. Gurur ile utanç burada yan yana. Benimle değil AK Parti'ye bu kadar yüklense iktidar olacağız.

CHP temiz bir siyaset diyorsa önce bunu temizlemelidir. Arınma buradan başlanmalı. Eğer bu komployu ortaya çıkarır, cezalandırır, partiden atarsak emin olun yeniden şahlanırız.

Genel Başkana çağrım şudur, şaşırmadım dediyseniz önceden bunu duydunuz. İsmi biliyorum dediniz, ismi açıklamalısınız. 

'ERDOĞAN ÇIKTI MEYDAN OKUDU'

Erdoğan çıktı meydan okudu ben kimse ile görüşmedim dedi. Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum dedi. Ama sen Erdoğan'ın ağzına malzeme veriyorsun. Bugün bana komplo kuranlar yarın Kılıçdaroğlu'nu hedef alır. Ben el uzattım mücadele edelim dedim kabul etmedi Genel Başkan. 

Partinin sözcüsü ağzını açmadı. Benim çiğerimi yakıyorlar burada. İftara atıyorsunuz deselerdi içim yanmazdı. Ben bu ülkede 16 sene milletvekilliği yaptım. Erdoğan ile de Akşener'le de görüşürüm ama Genel Başkan'a sorarım. Basını haberdar ederim. 

'DEMEK Kİ DEDİKODU CHP'DEN ÇIKIYOR'

CHP'ye kumpas mı var? Sen malzeme verirsen böyle olur. Dedikodu CHP'den mi AK Parti'den mi çıkıyor. Gazeteci kaynağının CHP'den olduğunu söylüyor. Demek ki dedikodu CHP'den çıkıyor.

Ben ilk gördüğümde haberi bu CHP'li olamaz, CHP'de bulunandır anca dedim. İki birbirinden farklı. Çıkar için gelenler vardır. Onlar parti batınca gideceklerdir. Mutlaka hesaplaşacağız. Hesaplaşmadan helalleşemeyiz. 

Teşekkür etmem gerekenler var. Uğur Dündar, bu haber ilk ona gidiyor, Candaş Tolga Işık ona gidiyor sonra. Ama bu arkadaşlarımız yazmıyor. İkisine de teşekkür ediyorum.

Adımı CHP Genel Merkezi'nde lekeleyerek yandaş gazeteci bularak tartıştırmak günah değil mi? 41 yıl sonra barajı ben aştırmadım mı size? Kendiniz aday olmadınız mecbur kaldınız aday yaptınız. Siz de hiç vicdan yok mu?

Bugün dedikodu yapanlar Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde otobüse binmek için torpil yaptırmadı mı? 

YORUMLAR 108
  • Can Polat 4 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem bosa ugrasma partiyi birilerine kaptirdiniz delegelerden beri kaptirdiniz almanizda mumkun degil Ak Partiyle isbirligi yap chp yi kapattir kurtul ondan sonrada Baykalin yakasina yapisip butun bunlara sen sebeb oldun de.
    Cevapla
  • ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    korkak ve şarlatan muharrem
    Cevapla
  • Bitlis 4 yıl önce Şikayet Et
    CHP her zamanki chp
    Cevapla
  • Melih 4 yıl önce Şikayet Et
    abd, fetö ve pkk nın yörüngesine girmiş chp. oy verilmez
    Cevapla
  • Eylem 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp liler denince neden hep akla ENTRİKA geliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!