Metin Feyzioğlu’ndan CHP’den istifa açıklaması

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP’den istifa sürecini anlatarak, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın ortaya attığı ''Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP’li isim'' iddiasının partinin içinden çıktığını söyledi.

Metin Feyzioğlu’ndan CHP’den istifa açıklaması
Metin Feyzioğlu’ndan CHP’den istifa açıklaması
GİRİŞ 24.11.2019 15:18 GÜNCELLEME 24.11.2019 15:20
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyizoğlu, CHP’den istifa etmesiyle ilgili konuştu. İstifa nedeninin kulis dedikodularından uzaklaşmak olduğunu belirten Feyzioğlu, Sözcü gazetesi Rahmi Turan’ın ortaya attığı ''Erdoğan'ın Külliye'de görüştüğü CHP’li isim'' iddiaları öncesinde istifa etmesinin kendisi için bir şans olduğunu söyledi

 

 

CNN Türk’te Hakan Çelik’in sorularını yanıtlayan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Sözcü gazetesi yazarı Rahmi Turan’ın ortaya attığı ''Külliye'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen CHP'li isim'' iddialarıyla ilgili konuştu. Meselenin CHP’nin içinden çıktığını belirten Feyzioğlu, Rahmi Turan’ın, Muharrem İnce’nin adını açıklamadan önce kendi adının çıktığını belirterek, sosyal medyada çok sayıda sahte hesaptan kendi adının öne sürüldüğünü söyledi.

CHP’DEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

 

 

CHP üyeliğinden istifası hakkında konuşan Feyzioğlu, E- Devlet şifresi aldıktan sonra parti üyeliğinden sistem üzerinden istifa edebildiğini gördüğünü ve bu şekilde istifasını verdiğini açıkladı. Feyizoğlu, 2013 yılında ise Parti Meclisi’nden istifa etmişti. 

FEYZİOĞLU'NDAN SURİYE'YE ÇÖZÜM ÖNERİSİ

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Suriye'deki iç savaş, bu savaşın tarafları ve uluslararası arenada savaşın dengeleri ile ilgili de önemli değerlendirmelerde bulundu. Feyzioğlu Suriye Barolar Birliği'ne de yeni anayasanın oluşturulması için işbirliği teklifinde bulundu. 

ABD'nin Suriye'de kurulacak bir kukla devleti istediğini söyleyen Feyzioğlu, Rusya'nın da bu fikre sıcak bakabileceğini, ancak Türkiye ve Suriye'nin bu duruma karşı çıkacaklarını belirtti.

Dolayısıyla Türkiye ile Suriye'nin menfaatinin uyuştuğunu ve bu durumun ikili ilişkilerle çözüme kavuşturulması gerektiğini dile getiren Türkiye Barolar Birliği Başkanı, Suriye Hükümeti ve Devlet Başkanı'nın insan haklarına saygılı ve vatandaşlarına eşit davranması ve Dış İşleri Bakanlığı'nın devlet politikası olarak destek vermesi durumunda, Türkiye Barolar Birliği ile Suriye Barolar Birliği'nin el ele vererek Suriye'nin yeni anayasanın oluşturulmasında ortak hareket edebileceğini söyledi.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, bu çalışmanın demokratik Suriye'nin, üniter yapısına destek olacağını ve Suriye'nin tamamını güvenli hale getireceğini de vurguladı.

YORUMLAR 13
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Benim gozumde agzi ile kus tutsa bir degeri yoktur. Cunku gecmisini biliyorum. Umarim sogru yoku secmistir. Dpgru yoku secti isede kendi iyiliginedir. Fakat siyasi olarak hayatta guvenmeme kendisine.
    Cevapla
  • Misss 4 yıl önce Şikayet Et
    Feyzuoğlu chp nin genelbaşkanı olsun kemale de bir tekme basmalı
    Cevapla
  • ugur gurbetci 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Atatürkçüler yani dhkpc , pkk ve fetö olmayan hepsi istifa ederse ançak o zaman kk gider, belki o zaman da gitmez...
    Cevapla
  • Sinan Şirin 4 yıl önce Şikayet Et
    Anlaşılan reis buna da devletin menfaatine gizli bazı gerçekleri anlatmış ve inşallah anlaşılan o ki bu da anlatılanları samimiyetle anlamış darısı diğer solcuların da başına mevzu sol sag degil vatan millet devlet ve en önemlisi din yoksa recep Tayyip Erdoğan babamızın oğlu değil adam olsun adaletli olsun devleti solcu yönetsin
    Cevapla
  • Hakan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu bırak chpnin yakasını oyumuz fevziogluna
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden ve eski ABD başkanlarının katılacağı bölgede olağanüstü güvenlik önlemleri alındı
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!