Halk TV'den Muharrem İnce'ye sansür!

CHP'li Muharrem İnce Yalova'da evinin bahçesinde gazetecilere açıklamalarda bulundu. İnce'nin CHP Genel Merkezi'ne yönelik iddialarını söylerken Halk TV canlı yayını yarıda kesti.

Halk TV'den Muharrem İnce'ye sansür!
Halk TV'den Muharrem İnce'ye sansür!
GİRİŞ 25.11.2019 07:52 GÜNCELLEME 25.11.2019 07:52
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

CHP'li Muharrem İnce, Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın gazeteci Talat Atilla'yı kaynak göstererek "Beştepe'ye giden CHP'li Muharrem İnce" iddialarıyla ilgili Yalova'nın Elmalık köyündeki evinin önünde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, CHP Genel Merkezi ile ilgili iddiaları Halk TV'yi rahatsız etti. Halk TV İnce'nin konuşması devam ederken canlı yayını yarıda kesti.
 
"BU İFTİRALARIN HEPSİ CHP GENEL MERKEZİ'NDE ÜRETİLDİ"
CHP içerisindeki bir çetenin kendisini hedef haline getirdiğinden bahseden İnce, "Bir tezgah var, bu tezgahın sorumluları açığa çıkarılmalıdır. CHP yönetiminin 82 milyona borcu vardır. Burası CHP, parti içi meselemiz kimseyi ilgilendirmez demek doğru değil. CHP aile, şirket değildir. Siyasi partidir.
 
Muharrem İnce 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden beri bir iftira kumpası içinde. Bu iftiraların hepsi CHP Genel Merkezi'nde üretildi. Partideki bir küçük grup tarafından. İnce'den bu kadar çekinmeleri bana gurur veriyor."
dedi.
 

YORUMLAR 16
  • Halkcı 4 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince Chp yi iyi sallayacak. Göründe bakın.
    Cevapla
  • İmamoğlu 4 yıl önce Şikayet Et
    Batı ülkelerinde sol vardı ama onlar önce kendi ülkem diyordu bizdekilerin kuyruğu haçlı siyonistlerin elindeydi bizdekiler hep etnik ve mezhep bölücüleri terör sevici bu topraklara düşman olduğundan..
    Cevapla
  • Seref 4 yıl önce Şikayet Et
    Komünist kafası en küçük bir muhalefete bile tahammül edemezler hatta kendileri gibi düşünmeyeni yok ederler.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Muharrem ince bunlar içinde dürüst görünüyor. Muharrem inceyi kontrol edemiyorlar. Bu ülkede muhalefette milli olduğu zaman çok hızlı şekilde kalkınacağız. Memleketin önündeki takozlar birbir ayıklanmalıdır.
    Cevapla
  • Ercan 4 yıl önce Şikayet Et
    Gerçekleri söyleyince yayını yarıda keser tabii.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak