Ardan Zentürk: Zararsız FETÖ'cü diye bir kavram yok, hepsi hain

Arafta Sorular programına katılan Ardan Zentürk "zararsız FETÖ’cü" diye bir kavram olmadığını söyledi.

GİRİŞ 25.11.2019 15:02 GÜNCELLEME 25.11.2019 17:22
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Ülke TV’de yayınlanan Esra Elönü’nün sunduğu Arafta Sorular programına konuk olan Gazeteci Ardan Zentürk “FETÖ’cünün zararlı veya zararsız olduğu kriterini kim belirleyecek? Böyle bir kavram yok” dedi.

 

EN BÜYÜK SORUNUMUZ AŞINDIRILMIŞ KAVRAMLARDIR

Ardan Zentürk programda Türkiye’nin en büyük sorununun aşındırılmış kavramlar olduğunu belirterek şunları söyledi; “Biz olayları soğuk savaş yıllarında mahvedilmiş kavramlarla tartışıyoruz hala. Bizim kavramları yeniden tarif etmemiz gerekiyor çünkü şu anda üzerinde konuştuğumuz tüm kavramlar emperyalizm tarafından ve onun kurumları tarafından aşındırılmış durumda”

 

 

FETÖ VE PKK KONUSU KIRMIZI ÇİZGİDİR

Zentürk, FETÖ ve PKK konusunda ortada bir kırmızı çizgi var. Bunun grisi falan olmaz diyerek şu açıklamalarda bulundu; “Bizim öncelikle bu konuda tanım ve kritere ihtiyacımız var. Zararsız FETÖ’cü, zararsız vatan haini, zararsız suikastçı nasıl oluyor? Hrant Dink’i öldürmüş kişi zararsız mı oluyor?” 

TAMAMI İHANET

Gazeteci Ardan Zentürk, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın FETÖ’nün tarifi için söylediği tabanı ibadet, ortası ticaret, üstü ihanet sözlerini revize etmesi gerektiğini ve söylenmesi gereken tanımın ‘Tamamı ihanet’ olduğunu söyledi.

BEN VATANA İHANET ETMİŞİM DİYEN BİR TANE FETÖ’CÜ ÇIKTI MI?

Zentürk 15 Temmuz’un üzerinden 3 yıl geçtiğini ancak bir tane bile FETÖ’cünün çıkıp da özeleştiri yapmadığını belirterek şunları söyledi “Bir kişi desin ki arkadaş biz hakikaten bu ülkeye ihanet etmişiz. Hala bir mağdur edebiyatı yapıyorlar. Birilerinin çıkıp özür dilemesi gerekiyor ama basit bir özür değil. Bu memlekete son 40 yılda yapılmış bir ihanetin özrü olacak. KPSS sorularıyla önü kesilmiş on binlerce insanın mağduriyetini unutuyoruz, KHK’larla görevden alınmış birkaç kişinin derdine düşüyoruz öyle mi? Yok öyle bir şey bu dünya yıkılır, yeniden kurulur herkes yerini alır.”

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 32
  • Orhan Hak 4 yıl önce Şikayet Et
    “Filler tepişir çimler ezilir” : mağdur edebiyatı yapan kukla kanlı terör örgütü fetö mensuplarının alt tabakası kul hakkı yemekten rahatsızlık duymayan menfaatçi gösterişten ibadet kesimi ( sözüm onlara) 17 - 25 Aralık sonrası Cumhurbaşkanımızın , ‘fetö iki yüzlü - sinsi bir terör örgütüdür bağı olanlar kessin ‘uyarısına rağmen bu alt kesim kesmedi faaliyetlerine devam etti, 15 Temmuz hain kalkışmasında ise Türk Milletinin üzerine kurşun yağdırdıklarına şahit olduk. Hala gaybubet evlerinde hükümeti düşürme planı yapan ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kendi halkına linç ettireceğiz tehdit algısını yöneten iblis başı Fetöş'ün çimleri ezilmeye müstahak.
    Cevapla
  • Mucize17 4 yıl önce Şikayet Et
    Ardan abiye sonuna kadar katılıyorum
    Cevapla
  • Halk 4 yıl önce Şikayet Et
    Alperen rümuzlu yorumcu.Bu ülke şeyhler ve dervişler ülkesidir.Yeterki Ehli Sünnet çizgisin de olsun... 15 Temmuz da meydana çıkanların,şehit ve gazi olanların bir kusmının dindar ve ehli tarik olduğu unutulmamalı... Gerçek şeyh ve müridler FETÖ nün panzehiridir...
    Cevapla
  • Mevsim 4 yıl önce Şikayet Et
    FETÖ bir terör örgütüymüş.Pensilvalyadaki zangoçta terörrist başıdır.Diyemeyen ister sivil!vatandaş,ister öğretmen,ister sağlıkçı,ister polis ister başkası olsun hepsi haindir... Acınırsan acınacak duruma gelirsin... Bir tane pişman olmuş FETÖ cü görmedim...Gören varmı... Zaten pişman olanda zamanın sa sempatizan olan,duyan olabilir... Gerisi aynı ve tehlikeli...
    Cevapla
  • Ulubatlı.... 4 yıl önce Şikayet Et
    Herşeyi ne çabukta unutuyoruz ; en büyük hatamız !!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Kiralık evlere yeni uygulama: 500 bin TL ceza gelebilir