Çanakkale merkezli FETÖ soruşturması: 16 muvazzaf askere gözaltı

Çanakkale merkezli 15 ilde, FETÖ'nün askeri mahrem yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında haklarında yakalama kararı çıkarılan 21 muvazzaf askerden 16'sı gözaltına alındı.

Çanakkale merkezli FETÖ soruşturması: 16 muvazzaf askere gözaltı
Çanakkale merkezli FETÖ soruşturması: 16 muvazzaf askere gözaltı
GİRİŞ 26.11.2019 21:40 GÜNCELLEME 26.11.2019 21:44
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığınca, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Türk Silahlı Kuvvetlerindeki (TSK) askeri mahrem yapılanmasına ilişkin soruşturma kapsamında 16 şüpheli yakalandı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Çanakkale dahil 15 ilde eş zamanlı başlatılan operasyon sürüyor.

 

 

Haklarında yakalama kararı verilenler arasında bir yarbay, üç üsteğmen, bir yedek subay, 8 astsubay ve 8 uzman çavuşun bulunduğu şüphelilerden 16'sı gözaltına alındı.

Diğer şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor. 

 

 

YORUMLAR 3
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    İdam gelmediği taktirde fetöden kurtulamaz bu ülke bi kanun çıkarsınlar sadece fetöçüler asılsın
    Cevapla
  • Ali. 4 yıl önce Şikayet Et
    Devletimizin işi zor iman ehlinden küfür ehli yetiştirdiler şimdide küfür ehlinden imanlı insanlar yetiştirmeli Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ali babacanı parlatmaya çalışanlara ve kendisini parlatmaya çalışan ali babacana buradan soruyorum telekom ve şeker fabrikaları başta olmak üzere tüm özelleştirmeler senin bakanlığın zamanında olmadımı bu gün AK parti iktidarını en çok bu yönde eleştirmiyorlarmı senin elinde nasıl bir sihirli değnek var bunu açıklarmısın, yoksa yeniden yapılmış olan milli fabrikaları yabancılara satmaya mı geliyor. ekonomik gidişatın çok kötü olduğunu ancak ve ancak kendisinin düzeltebileceğini iddia edenler yuvarlak cilalı laflar söylemeyi bıraksın somut ve net konuşsun neyi nasıl düzelteceğini bize tek tek anlatsın.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar