İBB'de işten çıkarılan işçilerin imza kampanyası sona erdi

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi'nde çalışırken işten çıkarılan işçilerin imza kampanyası sona erdi. Toplanan 100 bini aşkın imza sendika temsilcilerine teslim edilecek.

İBB'de işten çıkarılan işçilerin imza kampanyası sona erdi
İBB'de işten çıkarılan işçilerin imza kampanyası sona erdi
GİRİŞ 30.11.2019 00:42 GÜNCELLEME 30.11.2019 00:42
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İBB'de çalışırken işten çıkarılan işçiler eylemlerinin 88. Gününde Vezneciler Metrosu çıkışında stant kurarak imza kampanyası başlatmıştı. 8 gün süren imza kampanyası bugün sona erdi. Yaklaşık yüz bin imza topladığını ifade eden işçiler, İBB önünde basın açıklaması yaptı. Açıklamayı İSPARK'ta çalışırken işten çıkarılan Umut Aydoğan yaptı. Aydoğan, “8 günde 100 bini aşkın imza topladıysak kutsal İstanbul'umuzun 39 ilçesinde bu kampanyayı gerçekleştirseydik. Milyonların desteğini alabileceğimizi bu şekilde göstermiş olduk" dedi. İşçilerin bir an önce işlerine döndürülmesi gerektiğini ifade eden Aydoğan, “Buradaki arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu davanın sahibi haktır. Hak olan davada ise zafer muhakkaktır. Zafer direnen emekçinin olacaktır" diye konuştu. Toplanan imzalar sendika yetkililerine teslim edilecek. Sendika yetkilileri ise imzaları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sunacak.

 

YORUMLAR 4
  • Mazlum duası 4 yıl önce Şikayet Et
    chp oy verenler bu insanların vebalinden nasıl kurtulacaksınız?insanları işsiz darda sıkıntıda bıraktınız bunların içinde yaşlı hasta genç bebek vb hepsini bu kış günü darda bıraktınız siz oy verenler rahat rahat çocuklarınızla sıcak evinizde yiyip için...
    Cevapla
  • Envers 4 yıl önce Şikayet Et
    Chp ye oy verenlerin çoğu gene ona verir işten atılanların hepsi ilkinde fişlenmiş ak partiden olanlardır. İşe alınanlara gelince kesin hepsi chp den olanlardır. İşe alırken araştırır ve öyle alırlar ihaleler aynen gene kendi sempatizanlarına verirler. Bizimkilerin hatası bu işe alırken yada makama atama yapılırken hatta belediye başkanı adayını bile araştırmadan atarlar.
    Cevapla
  • Harman 4 yıl önce Şikayet Et
    Kardeş chp oy verenler in derdi Ak parti ile yoksa chp olmuş şu olmuş bu olmuş onlara göre fark etmiyor çünkü zihniyet bozuk.bu yüzden ordan oraya kim çekerse savruluyorlar..
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Yapacak bir şey yok. İstanbul çok büyük bir yanlış yaptı. Aslında bu yanlış Chp'nin sonunu getirecek inşaAllah diye düşünüyorum. Büyük hesapları olan Chp milleti enayi yerine koyarak yapması bardağı taşıran son damla olacak. Çünkü gizli saklı şeylerin olmadığı bir zamanda sadece lazım olan ferasettir. Feraseti olmayana zaman gerek. Gafillere zamanda bir şey yapamaz çünkü Allah cc hidayet vermesi gerekir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek